Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 17:58

Κοζομπόλη και Κωνσταντινέας συναντήθηκαν με πυροσβέστες 

Γράφτηκε από την

 

Τους βουλευτές Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα συνάντησε αντιπροσωπεία της Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μεσσηνίας και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Σώματος. 

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητήθηκαν ήταν η αναγκαιότητα κατάρτισης βαθμολογίου, καθώς και η θέσπιση κανόνων για τη μετακίνηση των πυροσβεστών εντός νομού. Επίσης, οι συνδικαλιστές έθεσαν ζήτημα καλύτερης στελέχωσης της μονάδας του αεροδρομίου και αναβάθμισης των πυροσβεστικών σταθμών της Μεσσηνίας. 

Στην αντιπροσωπεία της Ενωσης συμμετείχαν ο πρόεδρός της Νικήτας Μενούνος, ο γενικός γραμματέας Αρης Κτίστης, ο αναπληρωτής του Λεωνίδας Λιακάς και ο Γιάννης Χριστόπουλος. 

Κλείνοντας η ανακοίνωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι οι συνδικαλιστές εξέφρασαν με την ευκαιρία της συνάντησης “την ικανοποίησή τους για την επικείμενη μονιμοποίηση 2.200 άλλοτε πενταετών πυροσβεστών, ενώ οι βουλευτές ευχαρίστησαν διά της αντιπροσωπίας της Ενωσης το Πυροσβεστικό Σώμα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών τον περασμένο χρόνο”.