Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 17:07

Ανδρουλάκης: "Ο Χρήστος Μαλαπάνης έφυγε αλλά θα μείνει ζωντανός μέσα από τα έργα του"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ανδρουλάκης: "Ο Χρήστος Μαλαπάνης έφυγε αλλά θα μείνει ζωντανός μέσα από τα έργα του"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Καλαμάτας Χρήστου Μαλαπάνη εξέδωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναλυτικά:

“Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη και οδύνη μου για το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω της η απώλεια του Χρήστου Μαλαπάνη. Η είδηση ότι ο Χρήστος δεν είναι πια μαζί μας με βρήκε στις Βρυξέλλες και πραγματικά με συγκλόνισε καθώς δεν μπόρεσα να είμαι εκεί μαζί του στην εξόδιο ακολουθία. Με τον Χρήστο συνδεθήκαμε στενά από το 2009, τότε που με την ιδιότητα του αρμόδιου για θέματα Μεσσηνίας από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ συνεργαστήκαμε πολυεπίπεδα σε διάφορα ζητήματα με αιχμή τον Καλλικράτη και κρατήσαμε εκ τότε μια ανοιχτή και διαρκή σχέση μιας και η πολιτική οπτική και η διορατικότητα του ήταν πάντα χρήσιμος οδηγός.

Η κατάρτιση, η ικανότητα να δίνει λύσεις, η αξιοπρέπεια, η πνευματική οξυδέρκεια, η σύνεση, η αξιοπρέπεια και εντιμότητα του, πραγματικά δημιούργησαν έναν πολίτη πρότυπο. Ο Χρήστος Μαλαπάνης έφυγε αλλά θα μείνει ζωντανός μέσα από τα έργα του μιας και κατάφερε να αποτελεί τον ιδανικό οικογενειάρχη, τον καταρτισμένο επιστήμονα, τον απολαυστικό φίλο και τον αποτελεσματικό Δήμαρχο ένα προφίλ που λείπει έντονα από την πολιτική σκηνή της χώρας μας ειδικά σήμερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε…

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Παναγιώτα Ντίντα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER