Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 14:42

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Κουβέλη στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος θα επισκεφθεί την Τρίπολη την Τρίτη  31/01/2012.              


10:30 π.μ.        Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης Ι. Σμυρνιώτη και το Δημοτικό Συμβούλιο και ενημέρωση για τα προβλήματα του Δήμου.

11:30 π.μ.        Συνάντηση με το Περιφερειάρχη Πελ/σου Π. Τατούλη και παρουσίαση προτάσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

12:30 μ.μ         Συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης για τις πολιτικές εξελίξεις και τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την έξοδο από την κρίση.

1:30 μ.μ.          Συνάντηση στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης με Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ΟΕΒ Αρκαδίας και Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης.

6:00 μ.μ.         Συνάντηση στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας με την  διοίκηση του ΕΚΑ, το τοπικό παράρτημα της ΑΔΕΔΥ και φορείς των εργαζομένων στη ΔΕΗ, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στην εκπαίδευση, στους ΟΤΑ κ.λ.π.

7:30 μ.μ.          Συνάντηση με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ Αρκαδίας.

8:30 μ.μ.         Πολιτική ομιλία στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου  Πνευματικού  Κέντρου Δήμου Τρίπολης με θέμα : «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την έξοδο από την κρίση»   


Από τη Δημοκρατική Αριστερά

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER