Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 19:43

Αναφορά Γιαννακοπούλου για ενδεχόμενο κλείσιμο γραφείων ΕΟΤ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας κα. Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού την επιστολή – διαμαρτυρία του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων «Μαγική Μεσσηνία», σχετικά με το φημολογούμενο κλείσιμο του γραφείου του Ε.Ο.Τ. στην Καλαμάτα. Ο Σύλλογος που αριθμεί 300 εγγεγραμμένα μέλη, εκφράζει κατηγορηματικά την πλήρη αντίθεση και άρνησή του στο παραπάνω ενδεχόμενο.
Στην παραπάνω αναφορά αναδεικνύονται οι εντονότατες αντιδράσεις των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων, καθώς το γραφείο του Ε.Ο.Τ. στην Καλαμάτα είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων της Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα, η κα. Γιαννακοπούλου επισημαίνει στην αναφορά της ότι η εξυπηρέτηση των τουριστικών επιχειρήσεων από το τοπικό γραφείο του Ε.Ο.Τ. είναι υποδειγματική και αποτελεσματική, επιτυγχάνοντας τη διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών σε εύλογο χρόνο, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων του νομού. Αντιθέτως, ήδη κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που έχουν μεταφερθεί στον Ε.Ο.Τ. της Τρίπολης βρίσκονται σε δυσλειτουργία, με καθυστερήσεις, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και ελλιπούς στελέχωσης της εκεί υπηρεσίας. Συνεπώς, η φημολογούμενη κατάργηση του Ε.Ο.Τ. στην Καλαμάτα δεν θα απλοποιήσει την γραφειοκρατία, αλλά θα την εντείνει.

Από το Γραφείο Τύπου της Ν. Γιαννακοπούλου

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER