Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 10:29

Συναντήσεις Κοζομπόλη στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συναντήσεις Κοζομπόλη στην Κυπαρισσία

 

 

Σειρά επαφών με εκπροσώπους του δικαστικού και νομικού χώρου είχε χθες στην Κυπαρισσία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη, συζητώντας θέματα που απασχολούν τον κλάδο και την περιοχή.

Επίσης επισκέφθηκε συναντήθηκε με το διοικητή Γεώργιο Κρυοβρυσανάκη στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, όπως και με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Μεσσηνίας Παναγιώτη Μπασάκο.

Στην επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας είχε συνάντηση με το Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, την εισαγγελέα Κυπαρισσίας κ. Γκουγκουλιάνα και τους δικαστικούς υπαλλήλους του Πρωτοδικείου και του Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας. Η κ. Κοζομπόλη τόνισε πως «τα θέματα που τέθηκαν ήταν τα κενά που υπάρχουν σε θέσεις δικαστικών υπαλλήλων, τόσο στην εισαγγελία όσο και στο πρωτοδικείο, όπως επίσης και μία κενή θέση που υπάρχει για την κοινωνική υποστήριξη ως Επιμελητής Ανηλίκων αλλά και για την εκτέλεση των αποφάσεων. Συζητήθηκαν αυτά τα θέματα και είδαμε πώς αυτά μπορούν να διευθετηθούν. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα το κτηριακό του Δικαστηρίου, το οποίο έχει ξεκινήσει μεν, αλλά ενώ το κονδύλι υπάρχει για να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες, το γεγονός ότι δε διαθέτει άδεια το Δικαστικό Μέγαρο και άλλα θέματα έχουν καθυστερήσει την έναρξη κι ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής».

Στο ΑΤ Τριφυλίας συνεχάρη τον διοικητή για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής καθώς σημείωσε ότι υπάρχει μείωση της εγκληματικότητας.

Με τον κ. Μπασάκο η βουλευτής συζήτησε θέματα που αφορούν την στελέχωση και τον εξοπλισμό του νοσοκομείου.

Τέλος, η κ. Κοζομπόλη επισκέφθηκε και τα Φιλιατρά όπου είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος για προβλήματα της περιοχής.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER