Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 13:02

Αγόρευση Αποστολάκου για τα αγροτικά προβλήματα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη συζήτηση της Επερώτησης με θέμα την κρίση της Ελληνικής γεωργίας συμμετείχε ο Βουλευτής Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος. Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της χώρας και συγκεκριμένα:
Στις χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων.
Στην κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής.
Στην καθυστέρηση πληρωμής των γεωργικών αποζημιώσεων και των κοινοτικών ενισχύσεων.
Στο έλλειμμα ανάπτυξης του αγροτικού χώρου.
Επιπλέον, ο κ. Αποστολάκος επεσήμανε την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα, αφού την ώρα αυτή πραγματοποιούνται οι τελικές διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI) και τη νέα δανειακή σύμβαση. Ο Βουλευτής τόνισε την υποχρέωση της εκτελεστικής εξουσίας να διαμορφώσει ένα εθνικό σχέδιο όχι μόνο για την ανασυγκρότηση του αγροτικού χώρου, αλλά και για τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Ιδιαίτερα επί μίας ενδεχόμενης αρνητικής εξέλιξης, η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν πρέπει να έχουν έγκαιρα εξασφαλίσει την επάρκεια της χώρας σε τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό, ενεργειακά μέσα, οικονομικούς πόρους και όλα τα αναγκαία αγαθά για τον Ελληνικό λαό.  


Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Σχόλια  

0 # ΓΑΖΗΣ 06-02-2012 14:02
AΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ γνωστός και μη εξαιρετέος ,σώπα ρε μάγκα που σε έπιασε ο πόνος για τους αγρότες, για το κώλο σου δουλεύεις όπως έκανες πάντα, χαμόγιο φασιστοειδές .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER