Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 17:31

Αναθερμαίνονται οι σχέσεις Λαμπρόπουλου με Σαμαρά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)Συνάντηση είχαν χθες ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος , στα γραφεία του κόμματος , κατά την οποία , μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το θέμα της επαναλειτουργίας του Στρατοπέδου στην Καλαμάτα .
Στην συνέχεια υπήρξε επικοινωνία του κ. Σαμαρά με τον Υπουργό Άμυνας και συνάντηση σήμερα το μεσημέρι του κ. Λαμπρόπουλου με τον κ. Αβραμόπουλο στο Υπουργείο Άμυνας όπου και συζήτησαν :

1.] Την συνέχιση της λειτουργίας της 120 ΠΕΑ ως έχει σήμερα και με καλλίτερες προοπτικές.
2.] Την επίλυση τυχόν προβλημάτων ώστε να προχωρήσει η αξιοποίηση του παλαιού αεροδρομίου της Τριόδου με την λειτουργία κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού , για τον σκοπό άλλωστε που είχε παραχωρηθεί από το 2006 στο Δήμο Μεσσήνης.
3.] Την επαναλειτουργία του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ»  , για το οποίο ο κ. Αβραμόπουλος διαβεβαίωσε ότι « το όλο θέμα μελετάται εξ υπαρχής και εκείνο για το οποίο μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι το σύγχρονο Στρατόπεδο της Καλαμάτας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Άμυνα της Χώρας και στην Μεσσηνία » . - 

Από το Γραφείο Τύπου του Γιαν. Λαμπρόπουλου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER