Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012 18:45

Ικανοποίηση Γιαννακοπούλου για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Ικανοποίηση Γιαννακοπούλου για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Eurogroup

Η απόφαση του Eurogroup ήταν πολύ σημαντική για την Ελλάδα. Η χώρα μας ξεπερνά τον άμεσο κίνδυνο μιας άτακτης χρεοκοπίας, που θα έφερνε όλεθρο στις ζωές όλων μας. Μειώνει το δημόσιο χρέος της και τα κόστη εξυπηρέτησής του, εξοικονομώντας έτσι πόρους, προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για ανάπτυξη και να διασφαλίσουμε την κοινωνική προστασία.
Η απόφαση στέλνει ένα μήνυμα σταθερότητας που έχει ανάγκη η χώρα μας. Είναι η ανταπόκριση της Ευρώπης στο δικό μας μήνυμα που στείλαμε με την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στη Βουλή:
Οτι είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και να μην θυσιάσουμε τους κόπους και τις ελπίδες τόσων γενεών Ελλήνων.
Η προσπάθεια δεν έφτασε στο τέλος της. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος. Μπορούμε όμως πλέον να δώσουμε τη μάχη με καλύτερες προϋποθέσεις. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι κοινωνική, οικονομική και πολιτική σταθερότητα, συναίνεση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων. Να επανέλθει στην πατρίδα μας η ηρεμία, η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και η κοινωνική συνοχή.
Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, ως Ελληνίδα βουλευτής και ως μάχιμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νάντιας Γιαννακοπούλου

 

Σχόλια  

0 # ΤΑΚΗΣ 21-02-2012 19:08
Μπάβο ρε Ντόρα !τώρα ηρέμησα ..και είχα μια φαγούρα, και έλεγα τι νέα κοτσάνα θα έλεγες .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER