Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 19:24

Κοζομπόλη με Κατσίβελα για έργα της Τριφυλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κοζομπόλη με Κατσίβελα για έργα της Τριφυλίας

Για το πρόγραμμα επισκευής των σχολείων και το κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων συζήτησαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Παναγιώτα Κοζομπόλη και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Συγκεκριμένα χθες η κ. Κοζομπόλη επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Τριφυλίας τον κ. Κατσίβελα και μεταξύ άλλων συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙΙ" που  θα ακολουθήσει από το υπουργείο Εσωτερικών, και αφορά τη χρηματοδότηση κατασκευής και ανακατασκευής σχολικών κτιρίων. 

Επισημάνθηκε επίσης το θέμα της κακής κατάστασης του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, και ο κ. Κατσίβελας ενημέρωσε ότι έχει δεσμευτεί από τον προϋπολογισμό του δήμου ποσό 70.000 ευρώ για την ανακατασκευή του. Διαβεβαίωσε δε ότι μέχρι τέλους του έτους θα δημοπρατηθεί το έργο.

Στη συζήτηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κ. Κοζομπόλη, "τέθηκε και η δυσάρεστη εξέλιξη για την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Μαράθου, αφού παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα η απαιτούμενη μελέτη για χρηματοδότηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα από τη συνολική δαπάνη των 35 εκ. ευρώ της Πρόσκλησης, να έχουν ήδη ενταχθεί έργα περίπου 31 εκ. ευρώ. Γεγονός που καθιστά δύσκολη έως αδύνατη την ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα".

• Η κ. Κοζομπόλη επισκέφθηκε επίσης το Δασαρχείο Κυπαρισσίας, όπου συνομίλησε με το δασάρχη κ. Χριστοδούλου για την πορεία των δασικών χαρτών, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων και το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER