Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 14:39

Καλώς να μας έρθεις Αδωνη στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Καλώς να μας έρθεις Αδωνη στη Μεσσηνία

 

Του Πέτρου Κωνσταντινέα

Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μεσσηνίας

Παρ’ όλες τις γεμάτες πάθος και σιγουριά διαβεβαιώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αδωνη Γεωργιάδη, περί φυγής του στο εξωτερικό, εάν η Ελλάδα ολοκληρώσει τα μνημόνια, μαθαίνουμε αντ’ αυτού ότι θα κατηφορίσει προς τα μέρη μας σε κομματική εκδήλωση.

Ελα Αδωνη να δεις ολοκληρωμένο τον περιμετρικό της Καλαμάτας. Ξέρεις... εκείνον που είχε «παγώσει» λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Πήγαινε Αδωνη να μιλήσεις με το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, σχετικά με την αναβάθμιση των νοσοκομείων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Ξέρεις, Αδωνη, εμείς είμαστε υπερήφανοι για τις συνεχόμενες προσλήψεις στην υγεία, σε σχέση με σένα, που «τσακωνόσουν» με τον Τhomsen για την πατρότητα των απολύσεων επί των ημερών σου. Καλά, δεν ντρεπόταν καθόλου ο διευθυντής του ΔΝΤ να τα βάζει με έναν πολιτικό «αστέρα» σαν και του λόγου σου;

Μιας και κάνεις τον κόπο και έρχεσαι εδώ, πέρνα μια βόλτα να δεις το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ), για να σου φύγει η βεβαιότητα ότι είναι εκείνο το έρημο κουφάρι που άφησε η δική σου «θητεία-λαίλαπα». Μια μονάδα που εξυπηρετεί πάνω από 600 περιστατικά σε ημερήσια βάση. Πέρνα μια βόλτα από τον περιφερειάρχη να σου εξηγήσει το ύψος των χρηματοδοτήσεων που έχει λάβει από την τωρινή κυβέρνηση. Μίλα με τον δήμαρχο της πόλης να σου υπενθυμίσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο δήμος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εχει πολλά να σου πει, αρχής γενομένης από τα αντιπλημμυρικά έργα ύψους 8 εκ. ευρώ… ξέρεις για αυτά που τσακωνόταν ο Σαμαράς με το δήμαρχο και άφησαν ανοχύρωτη την πόλη γιατί ο ένας έκανε «μούτρα» στον άλλον.

Ζήτα από το Επιμελητήριο την εξέλιξη του μητρώου επιχειρήσεων και θα διαπιστώσεις τη θετική σχέση 3 προς 1. Ας επικοινωνήσεις με τους περιφερειακούς διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να ενημερωθείς για την εξέλιξη των κενών θέσεων και των καλύψεων από πλευράς κυβέρνησης. Ας ενημερωθείς για τα ειδικά σχολεία, στα οποία οι «άριστοι» του Μοσχάτου είχαν καταντήσει να διαχωρίζουν τα παιδιά σε πρώτη και δεύτερη γραμμή.

Φαντάζομαι, «αρχιτέκτονα» των fakenews, πως θα μπεις στη διαδικασία να μάθεις για το master plan του λιμανιού, θα ενημερωθείς για τις χρηματοδοτήσεις των Κέντρων Υγείας, θα πέσουν στα αυτιά σου οι χρηματοδοτήσεις για το περιφερειακό οδικό δίκτυο και έχω την αίσθηση πως θα εξακριβώσεις με τα ίδια σου τα μάτια την ποιοτική αναβάθμιση του Αεροδρομίου και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κλείνοντας, Αδωνη… θα ήθελα να σου προτείνω να παρακολουθήσεις με προσοχή τον Αλέξη Τσίπρα αυτές τις μέρες, μιας και θα μάθεις τον τρόπο, πώς μια κυβέρνηση σαν τη σημερινή, διαχειρίζεται τις πλεονασματικές λογιστικές διαφορές υπέρ των πολλών, μιας και στο βιογραφικό σου φέρνεις βαρέως τις λογιστικές διαφορές ή αλλιώς «μαύρες-ύποπτες τρύπες» που δημιούργησες εσύ και το παρεάκι των «αρίστων» στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οσο για τα 15 ευρώ είσοδο, θέλω να πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος θα πάει στην αποπληρωμή των δανείων σας.

240.000.000 είναι αυτά!!! Δε νομίζεις ότι έβαλε αρκετή «πλάτη» ο ελληνικός λαός για εσάς;

Καλώς ήρθες κ. Αντιπρόεδρε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Μεσσηνία…

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER