Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 12:00

Κωνσταντινόπουλος κατά Χαρίτση για τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την

 Τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ότι “αρνείται να έρθει στη Βουλή για να απαντήσει για το έργο Β΄ φάση επέκτασης δικτύου τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης”.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, “το έργο εντάχθηκε στο ΠΔΕ το 2014, το απένταξαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015 και υπόσχονται την ένταξή του κάθε έξι μήνες”.

Στην ίδια ανακοίνωση -κι ενώ σημειώνεται ότι “επικαλούμενος φόρτο εργασίας” ούτε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης θα απαντήσει στην σχετική ερώτηση του βουλευτή- ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος υπενθυμίζει ακόμα:

“Τον περασμένο Ιούνιο, απαντώντας γραπτώς με μεγάλη καθυστέρηση, ο κ. Χαρίτσης δεσμεύθηκε πως «στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και εντός του 2ου εξάμηνου του 2018 η υπηρεσία μας θα προβεί στην έκδοση σχετικής πρόσκλησης υποβολής προτάσεων προς χρηματοδότηση, που θα αφορά αποκλειστικά νέα έργα, ώστε αυτές να αξιολογηθούν με σκοπό την ένταξή τους στο Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ προς χρηματοδότηση». Είναι προφανές πως, αν υπήρχε η παραμικρή πρόοδος, ο διάδοχός του κ. Γιαννακίδης θα ερχόταν στη Βουλή να απαντήσει”.