Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 08:07

Ο Στ. Κυμπουρόπουλος στο δημαρχείο Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Το νέο δημαρχείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, επισκέφθηκε χθες ο ψυχίατρος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Τον συνόδευαν ο πατέρας του και ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, μέλος του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ.

Αναφερόμενος ο κ. Νίκας στην προσβασιμότητα στο νέο Δημαρχείο -καθώς ο κ. Κυμπουρόπουλος έφτασε στο γραφείο του χρησιμοποιώντας το αμαξίδιό του- ενημέρωσε ότι, με πρόσφατη εργολαβία προϋπολογισμού πάνω από 120.000 ευρώ, η προσβασιμότητα στην πόλη έχει βελτιωθεί αρκετά. Αναφέρθηκε στο γήπεδο για τένις με αμαξίδιο, στα δύο Seatrac χάρη στα οποία οι άνθρωποι με αναπηρία κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα, καθώς και στην πρόταση για εγκατάσταση 4 ακόμη τέτοιων μηχανημάτων.

Ο δήμαρχος παρατήρησε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος “είναι ο αγωνιστής της ζωής, παράδειγμα”. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία και είπε ότι πρέπει -παρόλο που ο ίδιος δεν αναμειγνύεται στις ευρωεκλογές- να υποστηριχθεί καθώς αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θέτει και στις προτάσεις που καταθέτει στον προεκλογικό του αγώνα, τονίζοντας ότι θα κάνει "το καλύτερο για την Ελλάδα μας, γιατί την εκτιμώ την Ελλάδα και θέλω να δω το καλύτερο που μπορώ απ' αυτήν”. Σημείωσε ότι θέλει να μιλήσει για τα ΑμεΑ και για τους νέους επιστήμονες που έφυγαν κι είναι ανάγκη να γυρίσουν, αλλά και γι’ αυτούς που έμειναν, όπως ο ίδιος, και παλεύουν να χτίσουν τα όνειρά τους. Ακόμα, έδωσε έμφαση στην έρευνα και την παιδεία που προωθεί τις αρχές του ανθρωπισμού, της ενότητας, της ελεύθερης βούλησης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.