Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 19:50

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Νέα αρχή για το Μωριά, νέα αρχή για την Πελοπόννησο η εκλογή Τατούλη»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νάντια Γιαννακοπούλου: «Νέα αρχή για το Μωριά, νέα αρχή για την Πελοπόννησο η εκλογή Τατούλη»

Οι πολίτες της Πελοποννήσου με την ψήφο της 14ης Νοεμβρίου έκαναν μία ξεκάθαρη επιλογή.
Απέρριψαν τις αρχικές προβλέψεις που παρουσίαζαν την περιφέρεια Πελοποννήσου ως ένα εύκολο πεδίο επικράτησης του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας, όποιος και αν ήταν αυτός…
Οι Πελοποννήσιες και οι Πελοποννήσιοι έστειλαν τη δική τους απάντηση, απορρίπτοντας τα στενά κομματικά περιχαρακώματα και τις αγκυλώσεις, επιδοκιμάζοντας τη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη και προσδοκώντας το καινούριο, την ελπίδα και το όραμα που απαιτεί σύνθεση δυνάμεων, ανταλλαγή απόψεων και δημιουργική επικοινωνία σε όλο το ευρύ φάσμα των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου.
Η υπέρβαση του συνδυασμού, αλλά και η προσωπική υπέρβαση του Πέτρου Τατούλη επαναφέρει την Πελοπόννησο στο κάδρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, επιφέροντας θετικά αποτελέσματα τόσο για το παρόν όσο και το μέλλον του τόπου.
Άλλωστε, η επιδοκιμασία των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού ‘Νέα Πελοπόννησος’ και η αποδοχή που έτυχε στην κάλπη, από σήμερα μετατρέπεται σε μία ισχυρή δέσμευση για όλους μας να μετατρέψουμε την Πελοπόννησο σε πρότυπο οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης.
Σε αυτήν την προσπάθεια, είναι αναγκαία η συμβολή όλων, καθώς κερδισμένοι και χαμένοι της εκλογικής αναμέτρησης έχουν αναμφισβήτητα κοινούς στόχους, κοινά ενδιαφέροντα και κοινές αγωνίες που συνοψίζονται στην ανάπτυξη του αγαπημένου μας Μωριά.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μια προσωπική απόφαση για τη στήριξη, από την αρχή ακόμη, του εγχειρήματος της υπερκομματικής υποψηφιότητας του Πέτρου Τατούλη, αγκαλιάστηκε από το σύνολο των Πελοποννήσιων και των Μεσσήνιων, ειδικότερα.
Και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε συνεργασία με την περιφερειακή αρχή για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας.
Καταλήγοντας, σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο κράτησε και άντεξε, παρά τις προβλέψεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιχείρησε να δημιουργήσει ένα κλίμα πόλωσης και αστάθειας, αλλά επιδοκιμάστηκαν οι προγραμματικές του θέσεις και απόψεις.
Οι προεκλογικές κορώνες για το ‘μαύρισμα’ και το ‘ζεμάτισμα’ στην κάλπη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και όσων συνεργάστηκε, αποδοκιμάστηκαν…
Αντίθετα, ο ελληνικός λαός με πρωτοφανή ωριμότητα στήριξε τις σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις και εγχειρήματα της κυβέρνησης, καθώς αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα των δυσάρεστων μέτρων, προκειμένου να μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Από το Γραφείο Τύπου της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER