Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 09:29

Επίσκεψη Χαρίτση σε Βασιλόπουλο στο ιστορικό δημαρχείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο ιστορικό Δημαρχείο, ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Στη συζήτησή τους, μπροστά στους δημοσιογράφους, ο κ. Χαρίτσης ανέφερε ότι στόχος του είναι να συνεχίσουν την κοινή προσπάθεια που είχε ξεκινήσει με τον προκάτοχό του, να συμβάλει και να πιέσει να γίνουν γρήγορα τα σημαντικά πράγματα του δήμου, να υλοποιηθούν τα πράγματα που από κοινού δρομολόγησε με το δήμο ως υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Βασιλόπουλος παρατήρησε ότι μόνο θετικά μπορεί να πει για τη θητεία του κ. Χαρίτση στο υπουργείο και στάθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό, και στις χρηματοδοτήσεις που έδωσε ως υπουργός.

Στις δηλώσεις τους ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος καλωσόρισε τον αγαπητό φίλο και συμπολίτη, όπως είπε, που ως υπουργός στήριξε τις προσπάθειες του δήμου με πρωτοβουλίες - και εξέφρασε την ελπίδα για μια περαιτέρω συνεργασία.

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι είχε υποσχεθεί την επίσκεψή του στον νέο δήμαρχο,αφού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην ορκωμοσία, και παρατήρησε πως επιδίωξή του είναι να δημιουργηθεί καλή επικοινωνία. Τάχθηκε κατά της ενός ανδρός αρχής και ανέφερε ότι χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Διαβεβαίωσε πως θα είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε κάθε θετική προσπάθεια, να αξιοποιηθούν οι χρηματοδοτήσεις και να ελέγξουμε παραλείψεις και προβλήματα. “Εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα θα λειτουργούμε”, δεσμεύτηκε ο κ. Χαρίτσης και δήλωσε πως προσβλέπει στην καλή συνεργασία με το δήμαρχο.

Ακολούθησε συζήτηση αρκετής ώρας για διάφορα θέματα του δήμου, στην οποία παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φάβας, Γιάννης Μπάκας, Ελένη Αλειφέρη, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και η γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Βεργινάδη.

Γ.Σ.