Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 12:00

"Επίσημη και θεσμική τοποθέτηση" για την υπόθεση Κουκούτση ζητεί ο Αλ. Χαρίτσης

Γράφτηκε από την
"Επίσημη και θεσμική τοποθέτηση" για την υπόθεση Κουκούτση ζητεί ο Αλ. Χαρίτσης

"Να τοποθετηθεί επιτέλους επίσημα και θεσμικά" ζητάει με δήλωσή του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την τοποθέτηση του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση στην έμμισθη θέση του Συνδέσμου Υδρευσης.

Αναλυτικά η δήλωση: 

"Τις τελευταίες μέρες στη Μεσσηνία βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική πρόκληση: οι δημοτικές αρχές Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης που στηρίχτηκαν επίσημα από τη ΝΔ τοποθέτησαν τον υπόδικο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην έμμισθη θέση του προέδρου του συνδέσμου διαδημοτικής ύδρευσης.

Σήμερα την Καλαμάτα επισκέφτηκε ο κ. Μητσοτάκης. Είπε πολλά και κατά τη συνήθειά του γενικά και αόριστα. Δεν είπε όμως κουβέντα για την εξαιρετικά ανησυχητική επιλογή μερίδας της τοπικής ΝΔ να συνεργαστεί με υπόδικους της Χ.Α. Περιμένουμε έστω και τώρα ο κ. Μητσοτάκης να αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη συνιστά ευθεία επίθεση στη δημοκρατία μας και στο κεκτημένο της πλήρους απομόνωσης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.
Και να τοποθετηθεί επιτέλους επίσημα και θεσμικά".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER