Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 16:17

Η Νάντια Γιαννακοπούλου για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από την

 

“Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει με σεβασμό στο καταστατικό, με εκλεγμένους αντιπροσώπους. Και θα πρέπει να συζητήσουμε τα πάντα”, επεσήμανε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, χθες στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ.

Παρατήρησε ότι “αν το συνέδριο θέλει να συζητήσουμε για αρχηγό, είναι σαφώς στην ευχέρεια και στις δυνατότητές του”.

Σχολιάζοντας την προχθεσινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή σημείωσε: “Καλώς τον και ας άργησε ο κ. Καραμανλής. Η Ελλάδα έχει περάσει από σαράντα κύματα τα τελευταία 10 χρόνια και δεν ακούσαμε τον κ. Καραμανλή να τοποθετείται με παρρησία, όπως θα έπρεπε για όλους όσους έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα”. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για χρόνια σιώπησε προκλητικά για τις ευθύνες Καραμανλή για τη χρεοκοπία της χώρας, έχοντας συμμαχήσει με τμήμα της καραμανλικής Δεξιάς, καθόλη σχεδόν την κυβερνητική του θητεία.

Για τις εξελίξεις που συνδέονται με το έκτακτο συνέδριο που ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά, σχολίασε ότι “πρέπει να δούμε με τι ιδεολογία προχωρούμε, με τι στρατηγική, σε ποιους απευθυνόμαστε. Το να πάμε σε ένα συνέδριο όπου απλά θα ακουστούν πέντε ομιλίες και θα ψηφίσουμε δύο αλλαγές στο καταστατικό, δεν λέει τίποτα”.