Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 12:06

Πετράκος: "Την Χώρα την κυβερνούν τραπεζίτες και όχι η κυβέρνηση"

Γράφτηκε από την
Πετράκος: "Την Χώρα την κυβερνούν τραπεζίτες και όχι η κυβέρνηση"

Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να επανέλθω μετά την δημοσιοποίηση (στις 25/09/2012) της από 18/09/2012 επιστολής προς τον πρωθυπουργό και να καταγγείλω ότι την χώρα δεν την κυβερνά η κυβέρνηση αλλά οι τραπεζίτες.

Παρότι η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι τα πυρόπληκτα δάνεια που έχουν την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου έχουν ρυθμιστεί και όσα δεν έχουν ρυθμιστεί έχει δοθεί προθεσμία μέχρις τις 30/09/2012 να υποβληθούν τα δικαιολογητικά για την ρύθμισή τους, δανειολήπτες διαπίστωσαν ότι η τράπεζα Πειραιώς ( του εκλεκτού της κυβέρνησης, κου Σάλα που του χάρισαν την Αγροτική ) έχει αρπάξει τα χρήματα που είχαν στους καταθετικούς λογαριασμούς τους.

Ο πρωθυπουργός, το Υπουργείο Οικονομικών και συνολικά η κυβέρνηση είναι έκθετοι για αυτήν τη παράνομη, καταχρηστική και ουσιαστικά αλήτικη πράξη της τράπεζας Πειραιώς και όποιας άλλης τράπεζας έχει πράξει το ίδιο. Θα πρέπει η κυβέρνηση να σταματήσει να είναι υποτακτική των τραπεζών και να πει την αλήθεια στους πυρόπληκτους δανειολήπτες. Γιατί αφού τα δάνεια που έχουν την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ρυθμίστηκαν, οι τραπεζίτες συνεχίζουν να αρπάζουν χρήματα από τους καταθετικούς λογαριασμούς των δανειοληπτών πελατών τους;

 

28 Σεπτεμβρίου 2012

Θανάσης Πετράκος

Βουλευτής Μεσσηνίας

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

 


NEWSLETTER