Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 13:41

Απάντηση Καλογιάννη σε Λαμπρόπουλο για το Ριζόμυλος- Πύλος -Μεθώνη

Γράφτηκε από την
Απάντηση Καλογιάννη σε Λαμπρόπουλο για το Ριζόμυλος- Πύλος -Μεθώνη

Ανακοίνωση για την απάντηση που έλαβε από τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Σταύρο Καλογιάννη σε σχετική ερώτησή του για το τμήμα Ριζόμυλος- Πύλος - Μεθώνη ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ύστερα από ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή για το τι πρόκειται να γίνει με το τμήμα του δρόμου Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη αφού οι διαδικασίες των μελετών , που είχαν αρχίσει επί Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γεωργίου Σουφλιά από το 2007 , βρίσκονται στο τέλος και αναμένεται η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων , ο Υπουργός Υποδομών κ. Σταύρος Καλογιάννης απάντησε ότι «θεωρείται σκόπιμο να προταθεί για ένταξη σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα κατά προτεραιότητα το υποτμήμα Ριζόμυλος – Σουλινάρι και σε συνέχεια το τμήμα Πύλος – Μεθώνη».

Για το τμήμα από το Σουλινάρι μέχρι την Πύλο , που είναι και το δυσκολότερο , ο Υπουργός δεν αναφέρει το παραμικρό και όπως φαίνεται μένει έξω.

Κατόπιν αυτού , συναντήθηκα με τον κ. Καλογιάννη και του επισήμανα , ότι ο άξονας Ριζόμυλος – Πύλος - Μεθώνη είναι ο σημαντικότερος του Νομού οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κατασκευασθεί σε όλο το τμήμα και μάλιστα στο δυσκολότερο σημείο του δεν πρέπει να μείνει ως έχει σήμερα διότι είναι στενός , έχει πολλές στροφές και είναι πολύ επικίνδυνος.

Ο Υπουργός Υποδομών υποσχέθηκε ότι θα το ξαναδεί¨.  


NEWSLETTER