Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 22:00

Αντίθεση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για κατάργηση σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αντίθεση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για κατάργηση σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενη κατάργηση σχολών ή τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εκφράζουν με ερώτησή τους προς την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου 6 Μοραΐτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Οι βουλευτές Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέας Βουδούρης, Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος και Κορινθίας Αικατερίνη Φαρμάκη και Αγγελος Μανωλάκης, στην ερώτηση επισημαίνουν ότι υπάρχει “ιδιαίτερη στοχοποίηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου”. Τονίζουν δε ότι τα τμήματα, που δημιουργήθηκαν με αγώνες και προσπάθεια ετών, συμβάλλουν με τη λειτουργία τους στη σταθερότητα της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της περιοχής.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, που έχουν εκλεγεί βουλευτές στην Πελοπόννησο, δεν υπογράφουν ως είθισται την ερώτηση - και έτσι κανείς δεν γνωρίζει τι στάση θα τηρήσουν σε περίπτωση εσωκομματικής σύγκρουσης.
Σε κάθε περίπτωση, εντύπωση προκαλεί το ότι οι 6 "πράσινοι" βουλευτές κατέθεσαν μόνοι τους την ερώτηση, χωρίς να ζητήσουν να την υπογράψουν και οι "γαλάζιοι" ώστε η στήριξη του Πανεπιστημίου να είναι διακομματική.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, ενώ οι βουλευτές εκφράζουν την αγωνία τους για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, δεν αναφέρουν ούτε λέξη για το ΤΕΙ Καλαμάτας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER