Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 18:00

Πετράκος: "Ντρίπλα" Χατζηδάκη για την Ολυμπία Οδό"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Πετράκος: "Ντρίπλα" Χατζηδάκη  για την Ολυμπία Οδό"

 

Για "ντρίπλα" Χατζηδάκη προκειμένου να παραπλανήσει τους πολίτες σχετικά με την Ολυμπία Οδό, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος. Αναλυτικά στη δήλωση ο Μεσσήνιος βουλευτής αναφέρει τα εξής:

"Η παραπομπή στις καλένδες της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. 

Ο κ. Χατζηδάκης επί 15 μέρες κρυβόταν αρνούμενος να δεχτεί συνάντηση με τους φορείς της Μεσσηνίας παρά τις καθημερινές μας πιέσεις και ερχόμενος στην Βουλή την Τρίτη αρνήθηκε να απαντήσει στις βασικές ερωτήσεις που του έθεσα, «Πότε θα δεχτεί τους φορείς της Μεσσηνίας;» και «Αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι ο δρόμος θα σταματήσει στην Πάτρα;» χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους λέγοντας «ότι κοντεύει να τελειώσει το 1ο ημίχρονο». 

Χρησιμοποιώντας και εγώ ποδοσφαιρικούς όρους, τονίζω ότι ο κ. Χατζηδάκης κάνει ντρίπλα για να παραπλανήσει και εφησυχάσει τους πολίτες της Μεσσηνίας και της Ηλείας, ενώ ουσιαστικά το παιχνίδι το «είχε πουλήσει» πριν την έναρξή του.

Αυτή την ώρα χρειάζεται ένα πλατύ μέτωπο της αυτοδιοίκησης και των φορέων όλων των νομών της Πελοποννήσου για να απαντήσουμε δυναμικά και μαζικά ότι ούτε οι ντρίπλες του κ. Χατζηδάκη περνάνε, ούτε θα σταματήσουμε τον αγώνα.

Απαιτούμε και διεκδικούμε όλο το φυσικό αντικείμενο του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER