Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2010 20:47

Ερώτηση Γρηγοράκου για τη ΔΟΥ Σκάλας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Καλλικράτη, με το νέο έτος, πολλές δημόσιες υπηρεσίες είναι γνωστό ότι θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν.
Τα κριτήρια των καταργήσεων ή συγχωνεύσεων αυτών θα είναι κυρίως γεωγραφικά, πληθυσμιακά και λειτουργικά ανά περίπτωση υπηρεσίας.
Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, η λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Σκάλας Λακωνίας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν απαραίτητη την απρόσκοπτη λειτουργία της. Η Σκάλα Λακωνίας είναι η έδρα του Καλλικρατικού Δήμου Ευρώτα (περιλαμβάνει τους Καποδιστριακούς Δήμους Σκάλας, Έλους, Κροκεών, Νιάτων και Γερονθρών). Είναι ένας μεγάλος δήμος, αγροτικός στο σύνολό του, που αποτελείται από 29 τοπικά διαμερίσματα μεγάλης γεωγραφικής έκτασης.
Η Δ.Ο.Υ. Σκάλας Λακωνίας εξυπηρετεί με άριστο τρόπο πλέον των 15.000 κατοίκων της περιοχής. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο, υπάρχει έντονη φημολογία  περί κατάργησής της, η οποία δημιουργεί ανασφάλεια στους κατοίκους του Δήμου. Όντας πεπεισμένος ότι πρόκειται περί άστοχης και ανυπόστατης φημολογίας, θεωρώ επιβεβλημένη τη διασαφήνιση των θέσεων του Υπουργείου Οικονομικών επί του θέματος.
Ερωτάται ο κ. υπουργός:
Ποια η πρόθεσή σας για τη λειτουργία ειδικά της εν λόγω Δ.Ο.Υ. στο νέο Δήμο Ευρώτα;
Ποιος ο σχεδιασμός του Υπουργείου Οικονομικών γενικά για τις Δ.Ο.Υ. του Νομού Λακωνίας, στο πλαίσιο των πέντε (5) νέων διαμορφούμενων Καλλικρατικών Δήμων.

03.12.2010
Ο Ερωτών ΒουλευτήςΠροσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER