Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 12:55

Παρέμβαση Δαβάκη για βοήθημα σε συνταξιούχους ΟΓΑ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρέμβαση Δαβάκη στη Βουλή, για την αδικία που υφίστανται οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, από την απόφαση της Κυβερνήσεως να τους εξαιρέσει από την καταβολή του έκτακτου οικονομικού βοηθήματος.
Να επανεξετάσουν την εξαίρεση των συνταξιούχων του ΟΓΑ από την καταβολή του έκτακτου οικονομικού βοηθήματος, καλεί τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Οπως αναφέρει και στην παρέμβαση του προς τους Υπουργούς, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ υφίστανται πρωτοφανή αδικία από την Πολιτεία, διότι εξαιρούνται από την καταβολή του έκτακτου βοηθήματος των 100 έως 300 ευρώ που εξήγγειλε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός.
Ετσι λοιπόν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ αντιμετωπίζονται από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ως προνομιούχοι παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα αυτών δεν λαμβάνει σύνταξη μεγαλύτερη από 400 ευρώ. Η αδικία αυτή έναντι των συνταξιούχων του ΟΓΑ, επιτείνει ακόμα περισσότερο τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της χώρας μας, με το αγροτικό εισόδημα να μειώνεται συνεχώς και το κόστος παραγωγής να αυξάνεται
Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση του ο κ. Δαβάκης, καλεί τους συναρμόδιους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών να προχωρήσουν στην άρση της εξαιρέσεως αυτής, ούτως ώστε να λάβουν και οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ την έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το κράτος.


Από το Γραφείο Τύπου του Θανάση Δαβάκη

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER