Παρασκευή, 31 Μαϊος 2013 18:48

Κουίκ για Αργειτάκο: "Δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό! Δεν αξίζει τον κόπο"

Γράφτηκε από την
Κουίκ για Αργειτάκο: "Δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό! Δεν αξίζει τον κόπο"

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Τέρενς Κουίκ και του δημάρχου Σπάρτης Στάυερου Αργειτάκου δίνει με σκληρή απαντησή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του κ. Αργειτάκου λίγο νωρίτερα αναφορικά με την απαγόρευση κατάθεσης στεφάνου κατά τη διάρκεια των "Παλαιολόγειων 2013".

 

Ακολουθεί η αντίδραση του κ. Κουίκ:

"Διάβασα την απάντηση του Δημάρχου Σπάρτης Σταύρου Αργειτάκου για τη δικαιολογημένη και έντονη διαμαρτυρία μου, επειδή μου απαγορεύτηκε να καταθέσω στεφάνι ως Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. 

Σε γελοίες τοποθετήσεις αρνούμαι να κάνω τον οποιονδήποτε σχολιασμό. 

Επιμένω στα όσα δήλωσα αμέσως μετά την πρωτοφανή ενέργεια του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού παράγοντα. 

Ταυτόχρονα, θέλω να ευχαριστήσω για τη στάση που επέδειξαν στο πρόσωπό μου οι δύο Βουλευτές του νομού (του κόμματος της ΝΔ), η Αντιπεριφερειάρχης όπως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Ευστάθιος.

Το ίδιο ευχαριστώ και όλους τους συναδέλφους Βουλευτές της Βουλής, ανεξαρτήτως κόμματος, που εδικαιολόγησαν πλήρως τη διαμαρτυρία μου. 

Διαβεβαιώνω ότι σε κάθε ευκαιρία θα υπηρετώ τα συμφέροντα του νομού Λακωνίας, έχοντας αναλάβει την κοινοβουλευτική εποπτεία της περιοχής, θα συνεργάζομαι με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του νομού και των πόλεων, ανεξαρτήτως από ποιο κομματικό χώρο προέρχονται, αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο Δήμαρχο, δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό! Δεν αξίζει τον κόπο. Είναι πολύ χαμηλά στη συνείδησή μου. 

 

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ποτέ δεν μου απαγόρευσαν να καταθέσω στεφάνι σε αντίστοιχες εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης. Σάμος, Κέρκυρα, Άγνωστος Στρατιώτης, Φυλακισμένα Μνήματα Κύπρου, Λεωνίδεια Σπάρτης, Ρόδος, Ξάνθη, Κάρπαθος κλπ.".


NEWSLETTER