Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 22:10

Πετράκος: "Αποτροπή του φασιστικού φεστιβάλ"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πετράκος: "Αποτροπή του φασιστικού φεστιβάλ"

Σε κινητοποίηση όλων για να αποτραπεί το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα καλεί με δήλωση ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος.

 

Αναλυτικότερα στη δήλωση ο κ. Πετράκος σημειώνει τα εξής:

«Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής επέλεξε την Καλαμάτα να οργανώσει πανελλαδική αλλά και πανευρωπαϊκή σύναξη φασιστών και ναζιστών στις 3 και 4 Αυγούστου για να γιορτάσει την δικτατορία της 4ης Αυγούστου και να προπαγανδίσει τις ναζιστικές ιδέες.

 

Μετά τις παραληρηματικές ναζιστικές και φιλοχουντικές δηλώσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα και πάνω από όλα τις απροκάλυπτες απειλές χρήσης βίας και την προτροπή για άσκηση βίας σε βάρος των πολιτών που διαφωνούν και αντιδρούν με την διοργάνωση του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής αλλά και των επαγγελματιών της Καλαμάτας, είναι υποχρέωση όλων όσων αβασάνιστα έδωσαν άδεια (Λιμενικό Ταμείο και Αποκεντρωμένη Διοίκηση) να ανακαλέσουν την άδεια που έδωσαν. Επίσης είναι υποχρέωση όλων μας, των πολιτικών κομμάτων, του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των άλλων δήμων του νομού αλλά και όλων των φορέων και των πολιτών να αποτρέψουμε την πανελλαδική σύναξη της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER