Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 21:09

Συνάντηση Γρηγοράκου με Ζερβό για προβλήματα της ΔΕΗ στη Λακωνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Τετάρτη 8.12.2010 στα πλαίσια της συνεδρίασης της Επιτροπής για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή των Ελλήνων συναντήθηκε  μετά από πρωτοβουλία του ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας καθηγητής Λεωνίδας Γρηγοράκος(είναι μέλος της προαναφερόμενης Επιτροπής) με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό σχετικά με τα προβλήματα που αφορούν το Νομό Λακωνίας από πλευράς ΔΕΗ(το καλοκαίρι λόγω τουρισμού και το χειμώνα λόγω κακοκαιριών-Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) καθώς και για το θέμα της καθυστέρησης της εγκατάστασης  του υποσταθμού συνεπτυγμένου τύπου στο Κάστρο της Μονεμβασιάς.
Για το συγκεκριμένο μάλιστα ο κ. Ζερβός αφού ενημερώθηκε αρμοδίως από τις Υπηρεσίες του, πληροφόρησε τον κ. Γρηγοράκο ότι έχει αναλάβει μετά από διαγωνισμό Ιταλική εταιρεία την μεταφορά με ελικόπτερο του υποσταθμού στο Κάστρο της Μονεμβασιάς και ότι έδωσε εντολή να επισπευτεί η διαδικασία ολοκλήρωσής της.
Ο κ. Γρηγοράκος ευχαρίστησε τον κ. Ζερβό για το άμεσο ενδιαφέρον του για τον Ν. Λακωνίας και για το θέμα του υποσταθμού στο Κάστρο της Μονεμβασιάς τόνισε την άμεση αναγκαιότητα του για τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία και η συνολική λειτουργία του οικισμού του Κάστρου.   

Από το Γραφείο του Λ. Γρηγοράκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER