Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 11:46

"Να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση" ζητά ο Σαμπαζιώτης

Γράφτηκε από την
"Να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση" ζητά ο Σαμπαζιώτης

Δραστικά μέτρα για να λήξει η κατάληψη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και να «επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση» ζητά ο Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης μαζί με άλλους 31 βουλευτές της ΝΔ από τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή.

 

Το πλήρες κείμενό της ερώτησης αναφέρει τα εξής:

"Η Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός και η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων, με τεράστιο πολιτικό κόστος,  ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και ραδιοφωνίας - ΝΕΡΙΤ.

Παρά την πάροδο σημαντικού χρονικού διαστήματος, έκτοτε, το κτίριο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, αλλά και άλλες εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, δεν έχουν αποδοθεί στο νέο φορέα.

Τη στιγμή που η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός επαγγέλλονται τη μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατό να γίνεται αποδεκτό.

Ερωτάται λοιπόν ο αξιότιμος κ. Υπουργός: Σε ποια μέτρα προτίθεται να προβεί και ποιες πρωτοβουλίες θα αναλάβει, ώστε να ξεπερασθεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση".

 

 

 


NEWSLETTER