Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 14:01

Κίνδυνος οριστικού λουκέτου για τρένο βλέπει ο Λαμπρόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κίνδυνος οριστικού λουκέτου για τρένο βλέπει ο Λαμπρόπουλος

Το σιδηροδρομικό δίκτυο που βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, δηλαδή οι γραμμές Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Πάτρα - Πύργος - Κυπαρισσία - Καλαμάτα απειλούνται με οριστικό λουκέτο.

Τον κίνδυνο αυτό επισημαίνει ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, μετά την ενημέρωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ότι στο διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ περιλαμβάνεται το μεταφορικό έργο μόνο των γραμμών που σήμερα είναι σε λειτουργία.

Ο κ. Λαμπρόπουλος, αφού παρατηρεί ότι «η γραμμή Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα έχει πριν λίγα χρόνια πλήρως ανακαινισθεί με μεγάλο κόστος, είναι αδιανόητο σήμερα να εγκαταλείπεται με τόση αδιαφορία και ευκολία», ερωτά τους αρμόδιους υπουργούς Υποδομών - Μεταφορών και Οικονομικών: «1) Θα συμπεριλάβουν στο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τις γραμμές της Πελοποννήσου, από την Κόρινθο μέχρι την Καλαμάτα και την Πάτρα - Πύργο μέχρι την Καλαμάτα; 2) Αν όχι, θα υπάρξει άλλος τρόπος για την επαναλειτουργία των παραπάνω σιδηροδρομικών γραμμών;».

 

 

Σχόλια  

0 # Νίκος Λ. 18-11-2013 09:45
Μας λένε δηλαδή αυτό που όλοι ξέρουμε: "στο διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ περιλαμβάνεται το μεταφορικό έργο ΜΟΝΟ των γραμμών που σήμερα είναι σε λειτουργία"

Όμως ο Νίκας μόλις τρεις μήνες πριν μας έλεγε ότι:
eleftheriaonline.gr/.../... και πιο συγκεκριμμένα: "Επανέλαβε ότι η γραμμή της Πελοποννήσου είναι στο πακέτο ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κι επεσήμανε πως μετά απ’ αυτό δεν παραχωρούν τα κτήρια των σταθμών στο δήμο."
Θαυμάστε το ποιόν του πολιτικού ανδρός που για να δικαιολογήσει την αποτυχία του φαντάζεται ανύπαρκτα γεγονότα και μάλιστα δεν διστάζει να τα ανακοινώνει δημοσίως...
Για να καταλάβουμε την ασχετοσύνη και τον τυχοδιωκτισμό όλων αυτών που επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν... και που νομίζουμε πως ότι λένε το έχουν μελετήσει επισταμένα και διεξοδικά... Τελικά ό,τι παθαίνουμε μας αξίζει...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER