Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 17:26

Δήλωση Δαβάκη για τον "ανασχηματισμό" στη Νέα Δημοκρατία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την ανακοίνωση του νέου σχήματος των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Σαμαρά, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Πολιτισμού, Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο μου, για την πολιτική ευθύνη του Τομέα Πολιτισμού, σηματοδοτεί την αναγνώριση εκ μέρους του, της σημαντικής εργασίας που οι άνθρωποι του πολιτισμού, οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε πραγματοποιήσει.
Οφείλω να τον ευχαριστήσω και να τον διαβεβαιώσω, ότι όλοι μας θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης, αλλά και των κρίσιμων περιστάσεων που περνάει και ο Πολιτισμός, όπως και οι υπόλοιποι κυβερνητικοί τομείς.
Μουσεία κλειστά, εργαζόμενοι – συμβασιούχοι σε ομηρία, περικοπές παντού, απραξία, πολλά ωραία λόγια και σχεδιασμοί επί χάρτου, σε έναν χώρο που θα έπρεπε να αποτελεί την αιχμή του δόρατος της κυβερνητικής πολιτικής στην πατρίδα μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να βασιστεί στον Τομέα του Πολιτισμού. Η Νέα Δημοκρατία έχει θέσεις και άποψη για τον Πολιτισμό. Έχει νέες και δημιουργικές ιδέες και θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει τα αιτήματα και τις αγωνίες των πολιτών που, πλαισιώνουν τις πολιτιστικές δραστηριότητες στη Χώρα».

Από το Γραφείο Τύπου του Θαν. Δαβάκη

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER