Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 07:55

Χρυσοχοΐδης προς Λαμπρόπουλο: Δεν κατασκευάζεται κόμβος προς την Αρχαία Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χρυσοχοΐδης προς Λαμπρόπουλο: Δεν κατασκευάζεται κόμβος προς την Αρχαία Μεσσήνη

Οριστικό τέλος βάζει το υπουργείο Υποδομών στα όποια σχέδια για κόμβο προς Αρχαία Μεσσήνη στο νέο αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας.

«Η κατασκευή του κόμβου είναι ασύμφορη» δηλώνει ξεκάθαρα ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη λακωνική του απάντηση στη σχετική ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλου:

«Για το θέμα της κατασκευής του ημικόμβου, που αρχικά είχε δοθεί εντολή από τον γενικό γραμματέα της Γ.Γ.Δ.Ε. κατόπιν διερεύνησης των απαιτούμενων ενεργειών, καθώς και της οικονομικής επιβάρυνσης που προκύπτει (μελέτες, νέα περιβαλλοντική αδειοδότηση, συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις, αποζημιώσεις, εγκατάσταση και λειτουργία πλευρικών σταθμών διοδίων κλπ), κρίθηκε ασύμφορη η κατασκευή του συγκεκριμένου ημικόμβου» αναφέρει ειδικότερα στην απάντησή του ο υπουργός Υποδομών.

Σχόλια  

0 # ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 23-03-2014 20:39
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ,ΓΙΑ ΤΟ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ..... ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ!!!!! ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΕΣ ΦΘΗΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ " ΠΟΝΤΙΟΥΣ" ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ....
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER