Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 21:46

Γιάννης Λαμπρόπουλος: Το σύστημα υγείας είναι σάπιο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γιάννης Λαμπρόπουλος: Το σύστημα υγείας είναι σάπιο

"Το σύστημα υγείας είναι σάπιο και έχετε πέσει σε ένα βούρκο. Τα 5, 5 χρόνια της  Νέας Δημοκρατίας δεν έγιναν αυτά που έπρεπε και δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, όπως δεν είχαν γίνει και πριν το 2004". Αυτό δήλωσε αγορεύοντας στη Βουλή ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος κατά τη διάρκεια συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου.
Πρόσθεσε ότι "οι φαρμακοποιοί βάζουν πάνω απ’ όλα το συντεχνιακό τους συμφέρον", ενώ εξέφρασε τη θλίψη του για τις ουρές στα φαρμακεία λόγω της απεργίας.
Παρ’ όλα αυτά ανέφερε ότι πρόκειται για "συμπαθή τάξη" που τους χρωστάει το κράτος χρήματα που έχουν βάλει από την τσέπη τους εδώ και χρόνια. Ζήτησε ακόμη να δοθεί λύση με τις εφημερίες των φαρμακείων γιατί "το σύστημα που ισχύει σήμερα είναι απαράδεκτο" και τα εφημερεύοντα πρέπει να πολλαπλασιαστούν.
Υπέδειξε ακόμη στους "λαλίστατους συνδικαλιστές" να κάνουν μόνοι τους κάθαρση στο χώρο όπου "γίνονται πολλές κομπίνες σε συνεργασία γιατρών-φαρμακοποιών" παρά το γεγονός ότι "στη μεγάλη πλειοψηφία οι φαρμακοποιοί είναι έντιμοι".
Ζήτησε να βρεθεί μέση λύση στο θέμα του αριθμού των φαρμακείων, ενώ διαπίστωσε ότι υπάρχει πολιτική βούληση να παταχθεί η διαφθορά στις δοσοληψίες γύρω από το φάρμακο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER