Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 14:16

Σαμπαζιώτης: "Δεν έχει κατατεθεί κανένα σχέδιο για την αγροτική παραγωγή"

Γράφτηκε από την
Σαμπαζιώτης: "Δεν έχει κατατεθεί κανένα σχέδιο για την αγροτική παραγωγή"

"Δεν έχει κατατεθεί κανένα σχέδιο από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο Eurogroup" για τη συγκέντρωση της αγροτικής παραγωγής σε λίγα χέρια διαβεβαιώνει ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης με αφορμή την αναστάτωση που έχει προκληθεί.

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή την αναστάτωση που προκάλεσαν στους  αγρότες του νομού μας οι ανακοινώσεις τόσο του συναδέλφου Θ. Πετράκου όσο και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας περί υποβολής εκ μέρους του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα

 

στο τε­λευ­ταί­ο E­u­r­o­g­r­o­up της 5ης Μα­ΐ­ου 2014 «Σχε­δίου ανάπτυξης της ελ­λη­νι­κής οι­κο­νο­μί­ας για τα ε­πό­με­να 10 χρό­νια», το ο­ποί­ο βα­σί­στη­κε μάλιστα στην με­λέ­τη "G­r­e­e­ce 20/20" της εταιρεί­ας M­c­K­i­n­s­ey (του 2012 με χρη­μα­το­δό­τες τον ΣΕΒ και την Ε­θνι­κή Τρά­πε­ζα) κα­θώς και σε με­λέ­τη του Ι­Ο­ΒΕ και ΚΕΠΕ, ο βουλευτης επικοινώνησε τόσο με τον υπουργό Οικονομικών όσο και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και έλαβε την διαβεβαίωση ότι όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί τριών mega ελαιοτριβείων κ.λπ. δεν απηχούν την πραγματικότητα ούτε τις προθέσεις των υπουργών, ότι κανένα σχέδιο δεν κατατέθηκε και δεν θα κατατεθεί αν δεν προηγηθεί δημόσια διαβούλευση και ότι άμεσα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση -απάντηση για όλα όσα ελέχθησαν».


NEWSLETTER