Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 07:49

Μετά τον ανασχηματισμό: Ο Λαμπρόπουλος "δεξί χέρι" του Σαμαρά στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος επέστρεψε στα "γνωστά λημέρια" του υπουργείου Εθνικής Αμυνας με στόχο, μεταξύ άλλων, να ανακόψει την άνοδο της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές ο κ. Λαμπρόπουλος ανέλαβε ειδική αποστολή για να κόψει τους διαύλους επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής με το Πεντάγωνο.

Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι το υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία οφείλεται μεταξύ άλλων και στις μεταθέσεις και άλλες διευκολύνσεις για λογαριασμό του ακροδεξιού κόμματος. 

Παράλληλα ο κ. Λαμπρόπουλος, ως μέλος της κυβέρνησης, θα αναλάβει στη Μεσσηνία και όλη τη "δουλειά" που δεν μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λόγω της θέσης του. Αναμένεται να προωθήσει θέματα του νομού και των Μεσσηνίων, που λιμνάζουν εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο κ. Σαμαράς ασχολείται με το μεγάλο θέμα της οικονομίας. 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο κ. Λαμπρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε ότι "διαχρονικά οι σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό είναι άριστες", ενώ όλοι γνωρίζουν ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρελθόν η σχέση των δυο ανδρών μόνο τέτοια δεν ήταν. Οπως φαίνεται όμως η σχέση έχει αποκατασταθεί πλήρως και πλέον στόχος και των δύο είναι η αποκατάσταση των εκλογικών ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία.