Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 12:57

"Επίθεση" Κουκούτση σε κυβέρνηση και Σαμαρά για τις απαγορεύσεις στην Πηγάδα

Γράφτηκε από την

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης με αφορμή την απαγόρευση της Αστυνομίας σε οργανωμένες ομάδες να προσεγγίσουν το χώρο του σημερινού μνημοσύνου για τα θύματα της Πηγάδας του Μελιγαλά (δείτε εδώ).

 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πιθανότατα η συγκεκριμένη ημερομηνία να σημαίνει και το τέλος της αμαρτωλής ψοφοδεξιάς τού φοβισμένου πολιτικάντη Σαμαρά.Ενός κόμματος που δεν είχε το πολιτικό ανάστημα να σηκώσει το βάρος της παράταξης της. Τα γεγονότα των απαγορεύσεων στην Πηγάδα αποδεικνύουν ότι οι κυβερνώντες μετράνε μέρες, είναι σε πανικό και άγονται και φέρονται ως γνήσιοι συνεταίροι της αριστεράς.

Τους ευχαριστώ ως βουλευτής Μεσσηνίας για ότι έπραξαν φέτος στον Μελιγαλά. Έπεσαν τα προσωπεία και έδειξαν (όχι σε μας...εμείς ξέρουμε) σε όλο τον κόσμο την μικροψυχία και το μίσος τους απέναντι σε κάθε τι εθνικό....

Μένουμε όμως έκπληκτοι με την διορατικότητά τους και την πολιτική τους πρακτική. Μένουμε άφωνοι με την δημοκρατικότητά τους και την ποιότητα σκέψης τους.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε κύριοι της Πολιτικής Άνοιξης.

Ξεχάσατε τα στεφάνια στον Άη-Στράτη, τις γιορτές μίσους της αριστεράς με το περίφημο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς, Ξεχάσατε ότι οι εκδηλώσεις κομμουνιστών-αναρχικών-αριστερών γίνονται πάντα με την κρατική συνδρομή και προστασία...

Τώρα κ. Σαμαρά μας απαγορεύετε και το να μνημονεύουμε τα δικά μας θύματα....

Αντωνάκη μου...ζωή σε σας, την δε κυρία Κοκοβίκου (Ν.Δ) να ζήσουμε να την θυμόμαστε...."