Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 21:44

KKE: Στη Μεγαλόπολη ο Νίκος Καραθανασόπουλος

Γράφτηκε από την
KKE: Στη Μεγαλόπολη ο Νίκος Καραθανασόπουλος

 

Να βρίσκονται σε εγρήγορση, κάλεσε τους πολίτες, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο οποίος, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή της Μεγαλόπολης και μίλησε στους εργαζόμενους στα ορυχεία του ενεργειακού κέντρου της ΔΕΗ και στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης.

 

Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε, ότι βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και ζήτησε από τους πολίτες να μην εμπιστεύονται όπως είπε, τους σημερινούς και τους αυριανούς επίδοξους σωτήρες και να καταδικάσουν τα κόμματα που αποτελούν σήμερα τη συγκυβέρνηση, ενώ τους κάλεσε να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο Σάββατο στο Σύνταγμα.

Ανέφερε επίσης, ότι θα πρέπει να ξεπεράσει ο λαός τις όποιες αυταπάτες, πως θα έρθει ανατροπή αν αλλάξει ο ένοικος στο Μέγαρο Μαξίμου, γιατί αυτό, όπως ανέφερε, δεν θα γίνει, όσο η Ελλάδα είναι στην Ε.Ε. και επικρατούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Τέλος, υπογράμμισε την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας και ανέφερε, ότι όχι μόνο κατέχουν το 40% της Κύπρου, αλλά θέλουν και τον ορυκτό πλούτο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER