Τρίτη, 01 Μαρτίου 2011 17:17

Μαγκριώτης σε Γιαννακοπούλου: «Ούτε η Νομαρχία, ούτε η Περιφέρεια έχουν υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης για το Ριζόμυλος - Κορώνη»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαγκριώτης, στην απάντησή του σε ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου στις 31/01/11, σχετικά με την κατασκευή του οδικού τμήματος «Ριζόμυλος – Κορώνη» στο νομό Μεσσηνίας, ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 07/02/11  (ημερομηνία σύνταξης της απάντησης) κανείς από τους δικαιούχους, Νομαρχία και Περιφέρεια, δεν είχε υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης για ένταξη και χρηματοδότηση από το ΔΕΠΙΝ για το συγκεκριμένο έργο.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαγκριώτης στην απάντησή του ενημερώνει ότι η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Πελοποννήσου έχει δημοσιοποιήσει δύο σχετικές προσκλήσεις που αφορούν σε εντάξεις νέων έργων στη Θεματική Προτεραιότητα 23 «Περιφερειακές/Τοπικές Οδοί» του Αξονα 2 του ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου με συνολικό διαθέσιμο προϋπολογισμό 28.500.000 ευρώ.
Συμπληρωματικά, ξεκαθαρίζει ότι στο πλαίσιο της ανωτέρω ισχύουσας πρόσκλησης, η οποία δημοσιοποιήθηκε την 08/06/10 και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, δύναται να καλυφθούν, παρεμβάσεις σε έργα κατασκευής ή/και βελτίωσης επαρχιακού/τοπικού δικτύου, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζονται στη σχετική πρόσκληση (τεχνική ωριμότητα, αδειοδοτήσεις του έργου κτλ.).
Επιπροσθέτως ο κ. Μαγκριώτης ενημερώνει την κ. Γιαννακοπούλου ότι δικαιούχοι στην ανωτέρω πρόσκληση ήταν και οι πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Πελοποννήσου, καθώς και μετέπειτα οι Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER