Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 09:15

Δ. Κουκούτσης: «Απ’ όταν ο άνεμος μας εναντιώθηκε, μάθαμε να πλέουμε κόντρα σε όλους τους ανέμους»

Γράφτηκε από την

Tην ρήση αυτή του μεγάλου Φρειδερίκου Νίτσε κάναμε σημαία μας τούτους εδώ τους δύσκολους καιρούς για το εθνικιστικό κίνημα, για την ηγεσία μας αλλά και για όλους εμάς που το απαρτίζουμε σήμερα. Συχνά με ρωτούν φίλοι και συναγωνιστές πώς νιώθω μετά από επτά μήνες εγκλεισμού στο σπίτι, πώς τα περνάω, τι σκέπτομαι και κυρίως αν αξίζουν τον κόπο όλες αυτές οι θυσίες. Κι όμως σε αυτό το λαϊκό κίνημα, τίποτα δεν πάει χαμένο.

Ισως είναι δύσκολο να νιώσει κάποιος που δεν είναι συντεταγμένος στις γραμμές μας αυτό που συμβαίνει σήμερα στο κίνημα αλλά η αλήθεια είναι μία, μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι της υποταγής και της ξενοκρατίας, υπάρχει μία ακτίδα φωτός, υπάρχει ακόμα μία αληθινή ελπίδα για την Ελλάδα. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, κάθε μέρα που περνάει ενισχύεται σε όλη την επικράτεια.
Αντέξαμε τον πόλεμο του Συστήματος, σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στην πιο βάναυση επίθεση που έχει δεχθεί πολιτικός σχηματισμός στην νεότερη Ιστορία μας. Είμαστε πλέον έτοιμοι για την μεγάλη αντεπίθεση ενάντια στο ανθελληνικό κατεστημένο.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες είναι στο πλευρό μας. Το ηθικό μας βρίσκεται στα ύψη. Στο τέλος και αυτής της περιπέτειας, η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί νικήτρια, γιατί η Χρυσή Αυγή εκφράζει σήμερα την ελεύθερη και ανυπότακτη ψυχή των Ελλήνων.
Η αυλαία της πλέον στυγνής και αντεθνικής Τυραννίας που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα πέφτει και μαζί της γκρεμίζονται και οι ύστατες προσδοκίες των σαπισμένων εσχατόγερων της πατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς για την διατήρηση των προκλητικών τους προνομίων. Οι
αδαείς, εκείνοι που επιμένουν να ενημερώνονται από τα καταχρεωμένα κανάλια της διαπλοκής, αναμένουν εναγωνίως τον ερχομό του «Μεσσία» Τσίπρα. Μένει να διαπιστώσουν οι δύστυχοι, πως το νέο πουλέν των διεθνών τοκογλύφων δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο μεσσίας των τοκογλύφων και του παρασιτικού συστήματος εξουσίας που τρέφεται από το αίμα του Λαού μας.
Η μοναδική απειλή για εκείνους που βαστούν την Πατρίδα και τους Ελληνες δέσμιους της αισχρής δουλείας των τόκων, βρίσκεται παρανόμως στη φυλακή.
Η ηγεσία και βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βρίσκονται όμηροι ενός Κράτους φύσει και θέσει αντεθνικού. Κατά τον τρόπο αυτό προσδοκούσαν οι φαύλοι πως θα δοθεί ένα βαγκνερικό φινάλε στην αφύπνιση της Ψυχής του Ελληνικού Λαού. «Τους τελείωσα» κραύγαζε σε ένα μεθυστικό παραλήρημα ο ηγέτης της ψοφοδεούς μασονοδεξιάς. Κανείς δεν τον δίδαξε, πως η Πίστη είναι πιο δυνατή κι από τη φωτιά. Τα χρήματα των τοκογλύφων και οι ραδιουργίες στάθηκε αδύνατο να υπερισχύσουν της ακατάβλητης Δύναμης της Θέλησης.
Αναπόφευκτα λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς έχει το τέλος που είχαν όλoι ανεξαιρέτως οι υποτακτικοί αυτού του τόπου.
Η ροζ Αριστερά, της μαρξιστικής κρατικοδίαιτης πλέμπας και της άλλοτε πανίσχυρης συνδικαλιστικής πασοκαρίας, τρίβει τα χέρια της και μοιράζει αφειδώς θέσεις στο κρατικό μηχανισμό. Υπάρχουν ανόητοι που έχουν πειστεί πως ήρθε η ώρα για μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα. Θαρρείς και την κατάκτηση της εξουσίας από το ξενόδουλο και κλεπτοκρατικό ΠΑΣΟΚ το 1981 δεν την γιόρτασε ολόκληρη η Αριστερά. Ξεχάσατε συντρόφια πότε και πώς διοριστήκατε στο Δημόσιο;
Πνιγμένη στο αδιέξοδο των επιλογών της, η μνημονιακή συγκυβέρνηση έχει μια συγκεκριμένη και προδιαγεγραμμένη πορεία προς την τελική της πτώση.
Ολη η διαδικασία των «διαπραγματεύσεων», των «διαφωνιών», των «συγκρούσεων» των «κόκκινων γραμμών», που βλέπουμε στις διάφορες εκφράσεις έντυπης και ηλεκτρονικής προπαγάνδας της κυβέρνησης, δεν αποτελούν τίποτε άλλο από μια ξεκάθαρα ενορχηστρωμένη επικοινωνιακή παράσταση των κυβερνώντων για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διαχείριση της ήττας που έρχεται. Οσες υποχωρήσεις κι αν έχει κάνει μέχρι τώρα απέναντι στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει την ακόρεστη πείνα τους, καθώς βλέπουν ότι απέναντί τους έχουν άβουλα όντα και απόλυτα έρμαια των επιθυμιών τους.
Το καταστροφικό δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου αναζητά τρόπους διαφυγής από τις καυτές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, θεωρώντας ότι θα την επιτύχει με μια «πρόωρη» προεδρική εκλογή, με προφανή σκοπό να μεταθέσει για αργότερα τις τελικές διαπραγματεύσεις. Τα αδιέξοδα της κυβέρνησης ολοένα και μεγαλώνουν, αν και όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία των ψηφοφοριών για την εκλογή ΠτΔ, τόσο θα βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα σενάρια, τα οποία θα έχουν την μορφή «επικλήσεων» και «αναγκαιοτήτων» για την συγκρότηση μιας «κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας», η οποία θα συμφωνήσει ώστε μετά την προεδρική εκλογή να είναι αυτή που θα αναλάβει την διαπραγμάτευση με την τρόικα για όλα τα καυτά ζητήματα.
Το βλέπουμε ήδη να προβάλλεται από διάφορα συγκεκριμένα εκδοτικά συμφέροντα, τα οποία επιζητούν μια «βελτιωμένη εκδοχή» της περίπτωσης-πειράματος Παπαδήμου, με κεντρικό στόχο την ενδυνάμωση του μνημονιακού στρατοπέδου και την συνέχιση της εξουσιαστικής παρουσίας του σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.
Οπως το πείραμα Παπαδήμου εξευτέλισε την «αντιμνημονιακή» στάση της ΝΔ, μετατρέποντάς την στον βασικό αχθοφόρο των συμφερόντων της τρόικα, έτσι και ένα νέο παρόμοιο εγχείρημα θα σημάνει την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κύριο γρανάζι της καθεστωτικής μηχανής και της μνημονιακής πολιτικής.
Η θέση κάθε Ελληνα, που έχει Συνείδηση τόσο της ύπαρξής του, όσο και της δεινής θέσης στην οποία βρίσκεται το Εθνος μας, είναι σαφής και συγκεκριμένη:
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία συναίνεση, συμφωνία, συναλλαγή, τόσο με την κυβερνητική εξουσία των υποτακτικών του Μνημονίου, όσο και με τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ που συνοδοιπορούν μαζί της. Η οποιαδήποτε συνδιαλλαγή μαζί τους σημαίνει αποδοχή των καταστροφικών επιλογών τους, να βαφτίζονται δηλαδή ως μεταρρυθμίσεις η συνεχιζόμενη φτωχοποίηση και εξαθλίωση των Ελλήνων, η πλήρης διάλυση της παραγωγικής δομής, η εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους, η σύνθλιψη των εργασιακών σχέσεων.
Η Χρυσή Αυγή, ως το μόνο γνήσιο και συνεπές αντισυστημικό αντιμνημονιακό πολιτικό κόμμα, θα είναι ο καταλύτης των εξελίξεων για την μετατροπή της και θεσμικά ως η Εθνική και Λαϊκή Αντιπολίτευση.
Η αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, είναι πως η επόμενη κυβέρνηση με βασικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει σαφώς κοινωνικότερο πρόσωπο. Μη βιάζονται όμως οι Ελληνες να χαρούν: εκείνα τα οποία θα διευρυνθούν είναι τα προνόμια που απολαμβάνουν οι λαθρομετανάστες και σε μικρότερο βαθμό η πελώρια στρατιά των δημοσίων υπαλλήλων, που αποτελούν και την κομματική βάση της ροζ Αριστεράς. Τα Μνημόνια ούτε θα σκισθούν, ούτε θα τεθούν σε επαναδιαπραγμάτευση όπως αρέσκονται να υποστηρίζουν οι πασοκοθρεμμένοι σοσιαλδημοκράτες. Εάν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ευρίσκετο στις φυλακές, πλάι στους ομοϊδεάτες της, της «17 Νοέμβρη», του Μαζιώτη και των «Πυρήνων της φωτιάς».
Η εντολή λοιπόν από τα ξένα κέντρα εξουσίας είναι ρητή: ήρθε η ώρα του Τσίπρα.
Η Ιστορία όμως, δεν γράφεται με τους αριθμητικούς υπολογισμούς μεσήλικων λογιστάκων. Μήτε βεβαίως και από τις προσευχές των πιστών. Γράφεται με το αίμα Ηρώων και Μαρτύρων και από τις αποφάσεις γενναίων ανδρών που δύνανται να ακούσουν το προαιώνιο κάλεσμα της φυλετικής ψυχής.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, βαδίζει σήμερα με τη δύναμη 536.000 ανδρών και γυναικών που ύψωσαν τα Λάβαρα της Εθνικής και Κοινωνικής Επανάστασης. Πιο ώριμο, πιο ισχυρό, πιο αποφασισμένο από ποτέ να γκρεμίσει μια δικτατορία διεφθαρμένων που καταπνίγει τα δίκαια του Λαού μας. Κι όσο η αδικία θα κυριαρχεί στο αντεθνικό τούτο Κράτος, τόσο θα πυκνώνουν κι οι γραμμές των Εθνικιστών που ξεχύνονται σε πόλεις και χωριά για να διαδώσουν το λόγο του Λαϊκού Εθνικισμού.
Ψηλά τις Σημαίες, Συναγωνιστές!
Μια Χούντα πέφτει και μια άλλη έρχεται, όμως ζυγώνει κι ο δικός μας καιρός, η ώρα που οι δρόμοι θα είναι ελεύθεροι για την Ελληνική Νεολαία κι οι Σημαίες της Εθνικιστικής Νίκης θα κυματίζουν σε κάθε γωνιά της αγαπημένης Πατρίδος!

Δημήτριος Ν. Κουκούτσης
Βουλευτής Μεσσηνίας
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή