Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 07:44

Μιλούν στην "Ε" οι Μεσσήνιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μιλούν στην "Ε" οι Μεσσήνιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη

Τη δέσμευση ότι θα αγωνιστούν για να δικαιώσουν την εμπιστοσύνη των Μεσσήνιων που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ και τους ίδιους, τονίζουν στην "Ε", σε δηλώσεις τους, οι νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματος στο νομό.

Θανάσης Πετράκος
«Οι εκλογές της 25ης Γενάρη σηματοδοτούν μια μεγάλη πολιτική ανατροπή. Στις 25 του Γενάρη έκλεισε η πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας στη Μεταπολίτευση. Ο ελληνικός λαός την Κυριακή έγραψε την δική του ιστορία. Την Κυριακή, η Ελλάδα, με τους αγώνες του ελληνικού λαού και την ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε σε μια νέα ριζοσπαστική προοδευτική τροχιά, η οποία είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει θετικές εξελίξεις και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εκλογή τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην πενταεδρική Μεσσηνία είναι μια τεράστια νίκη που μας γεμίζει με πολύ μεγάλες ευθύνες στο να ανταποκριθούμε στην τιμή και στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι Μεσσήνιοι πολίτες, γυναίκες και άντρες, νέες και νέοι. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους περισσότερους από 33.500 πολίτες της Μεσσηνίας, οι οποίοι επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει την χώρα αλλά και τους περισσότερους από 13.000 συντοπίτες μου, που με επέλεξαν για να τους εκπροσωπήσω για δεύτερη θητεία στη Βουλή των Ελλήνων. Θέλω να διαβεβαιώσω όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες μας ότι θα συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια και δύναμη τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσηνίας και των πολιτών της. Να είναι απολύτως βέβαιοι όλοι οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισσές μου ότι θα δικαιώσουμε και οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και θα ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, οδηγώντας την χώρα και τον λαό σε έναν προοδευτικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης».

Παναγιώτα Κοζομπόλη - Αμανατίδη
«Η πατρίδα μας περνά σε μια νέα ιστορική περίοδο. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα ανατρέψει τον παλιό και παρακμασμένο πολιτικό κόσμο και τα προνόμιά του. Γλυκοχάραξε κιόλας! Η αξιοπρέπεια και η δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες αποτελεί πλέον τον κεντρικό άξονα της πολιτικής της νέας κυβέρνησης. Τις καλύτερες μέρες που έρχονται, οφείλουμε να τις συναντήσουμε με σεμνότητα, ευθύνη και ανιδιοτέλεια. Διοικώντας, ακούγοντας τους πολίτες. Με πολλή και συνεπή δουλειά για να γίνει υλική πράξη το πρόγραμμα κοινωνικής σωτηρίας και τα άμεσα μέτρα, που έχει εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Θερμές ευχαριστίες στις Μεσσήνιες και τους Μεσσήνιους που με την
ψήφο τους έκαναν το μεγάλο βήμα και στήριξαν ολόψυχα τον ΣΥΡΙΖΑ της ελπίδας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο. Θα είμαστε δίπλα στους πολίτες, επιζητώντας πάντα την ενεργή συμμετοχή τους, για να γίνει καλύτερη η ζωή όλων μας».

Ελένη Ψαρρέα
«Η νίκη είναι μεγάλη. Το μήνυμα φθάνει πολύ μακριά, μέχρι την Ευρώπη. Οι πολιτικές της λιτότητας, οι πολιτικές των μνημονίων τελειώνουν εδώ. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Ολες και όλοι μαζί να εργαστούμε για το πρόγραμμά μας. Η δύναμη του κόσμου μάς δίνει θέληση για την ελπίδα που έρχεται».

Πέτρος Κωνσταντινέας
«Ο μεσσηνιακός λαός στο πρόσωπό μου ψήφισε τη λέξη αξιοπρέπεια. Για μένα ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο και τους ευχαριστώ πολύ.
Ελπίζω και θα κρατήσω αυτή τη λέξη με πίστη απέναντι στους συμπολίτες μου, γιατί αυτό ζητούν. Είναι πολύ δύσκολο το έργο μας και χρειάζεται πολλή δουλειά. Επειδή στην Ελλάδα όλοι τα ξέρουν όλα, τα μόνα που ξέρω είναι αυτά που αφορούν τα αντικείμενα με τα οποία έχω ασχοληθεί: τον αθλητισμό ως πρώην διεθνής διαιτητής και άνθρωπος του αθλητισμού και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ως πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Μεσσηνίας».

Σχόλια  

+1 # Στ. Σταθουλόπουλος 27-01-2015 18:09
"Επειδή στην Ελλάδα όλοι τα ξέρουν όλα, τα μόνα που ξέρω είναι αυτά που αφορούν τα αντικείμενα με τα οποία έχω ασχοληθεί". Σεμνή και προσγειωμένη η δήλωση του συμπαθέστατου διαιτητή-αρτοπο ιού. Ξέρει πώς βγαίνει το ψωμί και πώς να κατευνάζει τα πνεύματα. Δεξιότητες πολύτιμες για το κρίσιμο ματς που μόλις αρχίζει
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Αηδιασμένος 28-01-2015 08:58
Εγώ, που δεν έχω ιδέα από φωμί, εάν με ψήφιζαν γιά Πρόεδρο Αρτοποιών Ελλάδος θα ένοιωθες κατακραυγή, κ. "βουλευτή";
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER