Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 15:03

Πετράκος: "Ο περιφερειακός σταμάτησε με κυβέρνηση Σαμαρά"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πετράκος: "Ο περιφερειακός  σταμάτησε με κυβέρνηση Σαμαρά"

«Αν ο κ. Σαμαράς είχε ενδιαφερθεί για τον περιφερειακό δακτύλιο της Καλαμάτας, όταν ήταν πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας, είναι προφανές ότι το έργο θα είχε επανεκκινήσει».

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε γραπτό του σχόλιο, ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, από την Καλαμάτα, τόσο για το εν λόγω έργο, όσο και για τα μεγάλα οδικά έργα της χώρας γενικότερα.

Συγκεκριμένα, στο σχόλιό του, ο Θ. Πετράκος σημειώνει:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Σαμαρά σαν βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Θέλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε ότι έχει ασθενική μνήμη. Τα έργα του περιφερειακού δακτυλίου της Καλαμάτας έχουν σχεδόν σταματήσει για πάνω από 1 χρόνο, όταν ο κ. Σαμαράς ήταν πρωθυπουργός της χώρας και βουλευτής της Μεσσηνίας. Ο αρμόδιος υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού της νέας κυβέρνησης Γιώργος Σταθάκης, ζήτησε -λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του- από το Ελεγκτικό Συνέδριο, στο οποίο εκκρεμεί η έγκριση της αναθεώρησης της σύμβασης, να επιταχύνει την έκδοση της απόφασης για να επανεκκινήσουν τα έργα. 

Αν ο κ. Σαμαράς είχε ενδιαφερθεί για τον περιφερειακό δακτύλιο της Καλαμάτας, όταν ήταν πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας, είναι προφανές ότι το έργο θα είχε επανεκκινήσει. Αυτά, γιατί η δημαγωγία έχει και όρια».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER