Παρασκευή, 01 Απριλίου 2011 19:13

Πρωτοβουλία Κουσελά για τον περιφερειακό της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε σχετικά με την κατασκευή του περιμετρικού δακτυλίου Καλαμάτας, ο υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς  επικοινώνησε με τον κ. Μαγκριώτη, υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από τον οποίο  ζήτησε να ενημερωθεί για τη συνομιλία που είχε ο κ. Μαγκριώτης με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα.
Ο κ. Μαγκριώτης ενημέρωσε τον κ. Κουσελά ότι είπε στον Δήμαρχο Καλαμάτας τα εξής: «Η Κυβέρνηση  θέλει να γίνει ο περιμετρικός δακτύλιος. Όμως οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών των υπό απαλλοτρίωση οικοπέδων είναι υπέρογκες, γι’ αυτό πρέπει να βοηθήσετε αυτές οι απαιτήσεις να περιορισθούν».
Μετά από αυτά και προκειμένου να αποσαφηνισθούν τα πράγματα και να προχωρήσει η κατασκευή του περιμετρικού δακτυλίου, ο κ. Κουσελάς  ζήτησε να γίνει άμεσα συνάντηση  της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με όλους τους βουλευτές του Νομού, με την παρουσία εκπροσώπων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Καλαμάτας. Η συνάντηση θα γίνει  στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την Τρίτη στις 2μ.μ. 

Από το Γραφείο Τύπου του Δ. Κουσελά

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER