Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 15:15

Πετράκος: «Επρεπε να έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πετράκος: «Επρεπε να έχουμε  σταματήσει να πληρώνουμε»

«Επρεπε ήδη να έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν εκπληρώνουν τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μεσσηνίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, μιλώντας στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας «Παραπολιτικά 90,1» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του εν λόγω σταθμού, ο Θ. Πετράκος δήλωσε πως «σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πληρωθεί καμία δόση. Εχουμε παραπληρώσει και έπρεπε να έχουμε ήδη σταματήσει να πληρώνουμε. Τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν εκπληρώνουν τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, οφείλουμε να απαντήσουμε και εμείς στην πρόκληση και τους εκβιασμούς τους».

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο βουλευτής Μεσσηνίας υποστήριξε ότι «μόνο αν απειλήσουμε τα συμφέροντά τους θα έρθουμε σε συμβιβασμό. Δεν πρέπει να πληρωθεί η επόμενη δόση στο ΔΝΤ και για λόγους τακτικής, το μπαλάκι είναι στην πλευρά των δανειστών. Δύσκολή επιλογή, αλλά, για να συνεννοηθούμε, τη στιγμή που θέλουν την υποταγή της ελληνικής κυβέρνησης, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Καταλήγοντας ο Θ. Πετράκος, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του «Παραπολιτικά 90,1», πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση έχει και τη στήριξη και τη λαϊκή εντολή. Δεν είμαστε ή όλα ή τίποτα, αλλά και οι ξένοι δεν μπορεί να μας τα ζητούν όλα».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER