Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 16:22

Η Κοζομπόλη στη Συνέλευση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης στα Τίρανα

Γράφτηκε από την
Η Κοζομπόλη στη Συνέλευση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης στα Τίρανα

Στη 2η ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Διαδικασίας Συνεργασίας Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP PA) στα Τίρανα, το διήμερο 22 και 23 Μαΐου, μετείχε η Μεσσήνια βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη, επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αυτό γνωστοποιείται με σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται, μεταξύ άλλων, ότι η Γ. Κοζομπόλη, στην παρέμβασή της, δήλωσε πως «η διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση αποτελεί πορεία θετικών αλλαγών για κάθε υποψήφια προς ένταξη χώρα», ενώ αναφέρθηκε «στο ρόλο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας και των διμερών κοινοβουλευτικών σχέσεων στη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των εθνικών κοινοβουλίων».

Στις εργασίες -παρουσία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου- συμμετείχαν αντιπροσωπείες κοινοβουλίων από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, την Ελλάδα, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβενία, το Κόσσοβο και την Τουρκία.


NEWSLETTER