Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 18:53

Θαν. Δαβάκης: Επιμήκυνση αποπληρωμής δανείων ΤΕΜΠΜΕ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων ΤΕΜΠΜΕ, που έχουν λάβει πολλές επιχειρήσεις στην χώρα μας και οι οποίες αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, εξαιτίας της οικονομικής κρίσεως από την οποία διέρχεται σήμερα η πατρίδα μας, ζητά με παρέμβαση του στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Συγκεκριμένα ο κ. Δαβάκης, στην Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοίδη, κάνει αναφορά στη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει σήμερα οι επιχειρήσεις στη χώρα μας, λόγω της παρατεταμένης περιόδου ύφεσης που διέρχεται η ελληνική οικονομία.
Έτσι λοιπόν, ο Λάκωνας βουλευτής στηρίζει το αίτημα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, μέλος της οποίας είναι και το Επιμελητήριο του Νομού Λακωνίας, για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων ΤΕΜΠΜΕ από τα τρία χρόνια που είναι σήμερα στα έξι, γεγονός που θα περιορίσει κατά το ήμισυ την εξαμηνιαία επιβάρυνση των επιχειρήσεων ή εναλλακτικά να χορηγηθεί στις επιχειρήσεις αυτές, περίοδος χάριτος για την αποπληρωμή, διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους.
Τέλος ο κ. Δαβάκης επισήμανε στον κ. Υπουργό, ότι η αποδοχή του ανωτέρω αιτήματος των Επιμελητηρίων της χώρας μας, αποτελεί υποχρέωση για το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ιδιαίτερα δε, για τους πυρόπληκτους νομούς όπως είναι ο Νομός Λακωνίας.

Από το Γραφείο Τύπου του Θαν. Δαβάκη

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER