Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 15:38

Πετράκος στο ΒΗΜΑ FM: "Δεν κάνουμε δεκτά περαιτέρω υφεσιακά και αντιλαϊκά μέτρα"

Γράφτηκε από την
Πετράκος στο ΒΗΜΑ FM: "Δεν κάνουμε δεκτά περαιτέρω υφεσιακά και αντιλαϊκά μέτρα"

«Δεν κάνουμε δεκτά περαιτέρω υφεσιακά και αντιλαϊκά μέτρα. Πολιτικά, αν θέλουν οι εταίροι να υπάρξει λύση και να είμαστε εταίροι. Αν θέλουν, όμως, να γίνουμε εταίρες, δεν θα γίνουμε εταίρες» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος.

 

Επίσης ο κ. Πετράκος υπογράμμισε: «Επιμένουμε, κι όποιος επιμένει, στο τέλος νικάει. Η Ελλάδα έχει νικήσει μέχρι τώρα πολλές αυτοκρατορίες, θα νικήσουμε και στην παρούσα φάση. Θα καταλάβουν ότι η δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκε και σε αυτόν τον τόπο πρέπει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Φοβούνται περισσότερο από εμάς, γιατί οι επιπτώσεις σε αυτούς θα είναι πολύ μεγαλύτερες, αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ».

«Εμείς επιδιώκουμε να υπάρξει μία συμφωνία, η οποία θα δίνει προοπτική μέλλοντος για τη χώρα. Αν επιμείνουν να τιμωρήσουν τον ελληνικό λαό, τότε η ευθύνη θα είναι η δική τους για ό,τι προκληθεί στην παγκόσμια οικονομία. Δεν επιδιώκουμε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε είμαστε διατεθειμένοι να υποκύψουμε για να μη συμβεί» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER