Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 17:42

Ερώτηση Νικολόπουλου για τις εφημερίες των γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ερώτηση Νικολόπουλου για τις εφημερίες των γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

«Τις ελλείψεις σε γιατρούς και τις δραστικές οικονομικές περικοπές, που έχουν κουράσει ψυχικά και σωματικά τους ειδικευμένους γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαμάτας και δεν μπορούν να βγουν με ασφάλεια οι εφημερίες» επισημαίνει σε ερώτησή του στη Βουλή, προς τον υπουργό Υγείας Παναγώτη Κουρουμπλή, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής -και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος- αναφέρει επιπλέον ότι «καθημερινά η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας χειροτερεύει και ουδείς φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των εφημεριών».

Ζητεί δε από τον υπουργό Υγείας να ενημερώσει, αν έχει ενημερωθεί «για την ως άνω κατάσταση περί των εφημεριών, που επικρατεί στη Νοσοκομειακή Μονάδα Καλαμάτας», όπως κι αν προτίθεται το υπουργείο «να καλύψει τα ως άνω κενά σε προσωπικό κι αν ναι, μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα».

Ακόμα, ερωτά τον υπουργό αν προτίθεται να λάβει «εναλλακτικά προσωρινά μέτρα για την επίλυση του ως άνω προβλήματος των εφημεριών κι αν ναι, σε ποιο χρονικό ορίζοντα».


NEWSLETTER