Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 10:49

Ανδριανός από την Τρίπολη: "Πριν και πάνω απ' όλα είμαστε όλοι Έλληνες"

Γράφτηκε από την
Ανδριανός από την Τρίπολη: "Πριν και πάνω απ' όλα είμαστε όλοι Έλληνες"

«Πριν και πάνω απ' όλα είμαστε όλοι Έλληνες. Οι προσπάθειες κάποιων να σπείρουν τον εθνικό διχασμό θα καταπέσουν οριστικά και αμετάκλητα», τόνισε σε εκδήλωση στελεχών της ΝΔ στην Τρίπολη, για το δημοψήφισμα, ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.

 

Ο πρώην υφυπουργός πρόσθεσε ότι «εμείς, σε αντίθεση με τον κυβερνητικό πανικό, λέμε ότι ο πατριωτισμός και η υπερηφάνεια των Ελλήνων δεν κρίνονται από το τι θα ψηφίσουν την Κυριακή. Και την επόμενη μέρα θα συνεχίσουμε να ζούμε μαζί».

Ο κ. Ανδριανός κάλεσε τους πολίτες να υπερασπιστούν και να διασφαλίσουν με την ψήφο τους στο δημοψήφισμα της Κυριακής τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και τόνισε χαρακτηριστικά, «Δημοκρατία, ανάπτυξη, εθνική ασφάλεια. Αυτοί ήταν οι στόχοι που έθεσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο όραμά του για μια Ελλάδα ευρωπαϊκή. Οι τρεις αυτοί στόχοι σήμερα κινδυνεύουν. Είναι στο χέρι μας, είναι χρέος μας να τους διασφαλίσουμε ξανά».

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό Κώστας Βλάσης, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην βουλευτής Νίκος Καλτεζιώτης, οι πρώην δήμαρχοι Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Δαλιάνης, η πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου Χαρίκλεια Τσιώλη και πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER