Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 14:12

Ο Βουδούρης στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο  Βουδούρης στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας


Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Νίκος Πολύζος, ο χειρουργός κ. Οδυσσέας Βουδούρης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, κ. Χ. Παππής


Καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί πλαισίωσαν το επιστημονικό πρόγραμμα του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Χειρουργικής της Παχυσαρκίας το Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Μαΐου 2011 στο Ζάππειο, που οργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία η Ελληνική Χειρουργική Εταιρία Παχυσαρκίας. Ανάμεσα τους, ο γενικός χειρουργός, με εξειδίκευση στη Χειρουργική της Παχυσαρκίας, και βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στη χειρουργική αντιμετώπιση της νοσηρής παχυσαρκίας, που αποτελεί σήμερα την ενδεδειγμένη ιατρική λύση για την νόσο της παχυσαρκίας, καθώς και του σακχαρώδη διαβήτη.

Το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ.  Νικόλαος Πολύζος, κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών με έναν μεστό λόγο, για  την πανδημία της παχυσαρκίας στην την χώρα μας. Ο κ. Πολύζος αναφερόμενος σε προτάσεις του κ. Βουδούρη προς το Υπουργείο Υγείας για την οργάνωση ειδικών μονάδων αντιμετώπισης της νοσηρής παχυσαρκίας, δεσμεύτηκε στην προώθηση του κατάλληλου θεσμικού πλαισίου,  για την αποτελεσματική και ασφαλή  θεραπεία των ασθενών αυτών, όπως ταιριάζει σε ένα  κράτος πρόνοιας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER