Πέμπτη, 12 Μαϊος 2011 12:55

Δήλωση Αποστολάκου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Για ακόμη μία χρονιά χιλιάδες μαθήτριες και μαθητές σε ολόκληρη την Ελλάδα δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα για μία θέση στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά από μία πορεία ετών, εισέρχονται πλέον στην τελική ευθεία των Πανελληνίων Εξετάσεων και ευελπιστούν στην εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι. της χώρας. Προσδοκούν πως οι κόποι, οι θυσίες, οι γνώσεις όλων των προηγούμενων ετών θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη ζωή τους.

Στον αγώνα τους αυτό έχουν συμπαραστάτες τους καθηγητές, τους γονείς και τις οικογένειές τους που μέσα από τη δική τους προσφορά υποστηρίζουν και συνδράμουν ποικιλοτρόπως στην προσπάθεια των παιδιών. Όπως επίσης δίπλα τους βρίσκεται ολόκληρη η κοινωνία που βλέπει στα φωτεινά πρόσωπα των νέων μας την ελπίδα, το αύριο, την αισιοδοξία.

Εύχομαι λοιπόν από καρδιάς στους υποψήφιους στο Νομό Λακωνίας και σε ολόκληρη τη χώρα, Καλή Επιτυχία. Με καθαρό μυαλό, διαύγεια και ψυχραιμία να προσέλθουν στις εξετάσεις και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Χωρίς να λησμονούν στιγμή ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η ζωή είναι μπροστά τους και όλοι πιστεύουμε σε αυτούς. Στο μέλλον της πατρίδας μας».

 

Γραφείο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER