Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 13:35

Μήνυμα Δαβάκη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Δαβάκης, λόγω της αυριανής έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Χιλιάδες νέα παιδιά «ρίχνονται» αύριο στη μάχη, προκειμένου να διεκδικήσουν μία θέση στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πατρίδας μας.
Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό, και μέσα από τη συμμετοχή τους στην κοπιαστική και ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, να καταφέρουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια αλλά και τις γνώσεις που απαιτούνται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Ιδιαίτερα σήμερα που ο ανταγωνισμός που επικρατεί στην αγορά εργασίας είναι μεγάλος, ενώ οι ευκαιρίες που δίδονται πλέον για να εργαστούν οι νέοι μας είναι μηδαμινές.
Σ’ αυτή τους την προσπάθεια, η μεθοδικότητα, η επιμέλεια  και ο σκληρός αγώνας που επέδειξαν οι υποψήφιοι και οι οικογένειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα ανταμειφθούν. Και αναφέρω πέραν των υποψηφίων και τις οικογένειες τους, γιατί όλοι γνωρίζουμε τον κοπιαστικό αγώνα που δίνουν καθημερινά πολλοί γονείς προκειμένου να καταφέρουν το αυτονόητο: τα παιδιά τους να μορφωθούν, να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας μας και να καταφέρουν να γίνουν καλύτεροι από αυτούς. Και τούτο το συναντούμε ιδιαίτερα συχνά σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας όπως είναι και ο τόπος μας, η Λακωνία.
Για τους λόγους αυτούς, εύχομαι ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς μου, στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, και ιδιαίτερα στα Λακωνόπουλα Καλή Επιτυχία στη δοκιμασία τους αυτή, αλλά και κάθε πρόοδο γενικότερα στη ζωή τους.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER