Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 19:06

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις ζητεί η Κοζομπόλη

Γράφτηκε από την
Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις ζητεί η Κοζομπόλη

Παράταση και μετά τις 26 Αυγούστου της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητεί η βουλευτής Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη με επιστολή της προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

 

Οπως εξηγεί, ειδικότερα, η βουλευτής, «λόγω  προβλημάτων που είναι γνωστά και σ’ εσάς, καθίσταται αδύνατο για μεγάλο μέρος συμπολιτών μας -και κυρίως για τους αγρότες-, να υποβάλουν εμπροθέσμως τις δηλώσεις τους, με ό,τι συνέπειες αυτό συνεπάγεται, για τους φορολογούμενους αλλά και για το Δημόσιο. Παρακαλούμε λοιπόν να παρατείνετε την πιο πάνω προθεσμία για εύλογο χρονικό διάστημα που εσείς θα εκτιμήσετε, προκειμένου και οι πολίτες να εξυπηρετηθούν και το Δημόσιο να επωφεληθεί, αλλά και το σύστημα taxisnet, να είναι σε θέση να ανταποκριθεί.

 

Το παραπάνω αίτημά μου, είναι αίτημα, που μου υπέβαλαν μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα, αγροτικές ενώσεις, αλλά και σύλλογοι λογιστών στη Μεσσηνία και Λακωνία, ενημερώνοντάς με ταυτόχρονα, ότι το αίτημα αυτό είναι και αίτημα συνάδελφων τους σε όλη την Ελλάδα».

 


NEWSLETTER