Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 19:37

Πετράκος: «Να μην αμαυρώσουμε την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πετράκος: «Να μην αμαυρώσουμε την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ»

«Αν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζαν αυτά τα μέτρα και με συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ας τα ψηφίσουν και σήμερα, αλλιώς ας τα καταψηφίσουν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος, σε παρέμβασή του κατά τη συζήτηση του τρίτου μνημονίου στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

 

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Θ. Πετράκος αντέδρασε στην τροπολογία για το συνταξιοδοτικό και εκτιμώντας ότι τίθεται θέμα συνταγματικότητας ζήτησε την απόσυρσή της.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής Μεσσηνίας, αναφερόμενος στο μνημόνιο, «δεν έχει δικαίωμα κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να το ψηφίσει. Δεν έχει δικαίωμα η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη αντιμνημονιακή και  αντινεοφιλελεύθερη κατεύθυνση, και συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις απέναντι στον ελληνικό λαό, να ζητά να ευτελίσει τους βουλευτές τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Εχουμε ευθύνη οι βουλευτές να μην αμαυρώσουμε την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζοντας το τρίτο επαχθέστατο μνημόνιο».

 

Καταλήγοντας ο Θ. Πετράκος -όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση-, και απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του «Ποταμιού» Χάρη Θεοχάρη, που κατήγγειλε τον Μεσσήνιο βουλευτή ότι «εξυπηρετεί τα σχέδια του Σόιμπλε», δήλωσε ότι «τα σχέδια του Σόιμπλε, τα εξυπηρετεί όποιος ψηφίζει μνημόνιο, γιατί το μνημόνιο ο Σόιμπλε το επέβαλε».

Σχόλια  

+1 # Μιχάλης 16-08-2015 09:09
Άστο δε το σώζεις, το αριστερό μνημόνιο πέρασε. Τι κάνεις σε μνημονίακό κόμμα και δεν έχεις παραιτηθεί ακόμα θα 'θελα να 'ξερα; Ή κάνεις αντίσταση εκ των έσω;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # ΜΑΚΗΣ 17-08-2015 17:30
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΜΙΧΑΛΗ!!!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER